Fél éve kerültem a céghez, még nem sok emberrel beszéltem nagyon, nagyjából 150, emberből áll, céges buli volt korlátlan ital fogyasztással, aztán eléggé megszaladt az alkohol a végére, igazából sokat voltak hasonló állapotban, csak éreztem hogy nekem már nagyon végem van, a csapda is hánytam csomó kollégám előtt, nagy szégyen lesz így bemenni hétfőn, vagy nem foglalkozik ezzel senki sem?
F..szt izgulsz ilyeneken én szilveszterkor egy házibuliba el durrantottam 10 g füvet 3 punishert 2 g kristályt meg egy kis speedet..reggelre ilyen kaméleon formázatú voltam..olyan állapotban hogy kerekes székkel kellett volna elszállítani..meg még a cigi csikket is lenyeleltem véletlen…és végig be égettem magam.,.1 hétig szégyelltem magam de elmúlt 🤣
jan. 11. 10:50
3/12 anonim válasza:
Más alkalomkor is szakadt már el a gépszíj?
jan. 11. 11:02
4/12 anonim válasza:
Munkahelyi bulikra rendezvenyekre en soha nem eresztem el magam. Egyik se barát bnő hanem uzleti meg érdekkapcsik vannak. Plusz a vezetők is. en már eleve ugy is készulok ilyenekre hogy szurke egér módon öltözöm is fel(ne kapjanak verszemet az idosebb klimaxos női kollegák), hajam csak kifesülom es csá végig kényszersmalltalkozom az egészet kozben lesem az órát várom a végét és max akkor iszok egy kortyot ha koccintani kell de alap pl, hogy kérhető nálunk alkoholmentes pezsgő is.
Még az ivos kocsmázós kollegák se engedik el magukat soha ilyen rendezvényeken nálunk.
jan. 11. 11:48
5/12 anonim válasza:
Volt egy kollégám, túl itta magát, kiraktak minket a szórakozóhelyről is, nekiment a barátnőjének is.
Pár nap ledütött szemmel jött dolgozni, de hamar elfelejtettük.
Se előtte, se utána nem láttuk ilyennek.
jan. 11. 11:52
6/12 anonim válasza:
Hogy mi??? Lehánytad magad a céges budin?! 😨
jan. 11. 12:34
7/12 anonim válasza:
Igen, le de majd elmùlik.
Én úgy berúgtam szilveszterkor, hogy szó szerint nem tudtam hol vagyok, és a diszkótól a szállásig húztak engem. Szégyelltem magam kb 2 napig, aztán elmúlt.
Osztálytalálkozón is úgy berúgtam, hogy hánytam is, na amiatt viszont mai napig szégyellem magam.
jan. 11. 13:08
8/12 anonim válasza:
Mennyi alkesz van ebben az országban 😦
jan. 11. 13:59
9/12 anonim válasza:
Nyugi, csak emlékezetes buli lett, nálunk is volt már ilyen, pedig csupa diplomás ember. Elnevetgélünk rajta, de nem tartjuk cikinek. A bulik azok ilyenek.
jan. 11. 17:27
10/12 anonim válasza:
Én annyira berúgtam hogy pucéran táncoltam a kollégáim előtt a privát csapat bulinkon, onnan tudom hogy utána mutattak videókat erről.. ennél nem vagy gázabb :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!