Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lejárattam magam a munkatársam...

Lejárattam magam a munkatársam előtt,és szörnyen mérges rám.Hogy legyek túl ezen a szégyenen?

Figyelt kérdés
Az egyik munkatársam mindég nagyon kedves volt hozzám,jobban mint más munkatárshoz.Szóval félreértettem ezeket a kedvességeket,gondoltam kezdeményezek én.Próbáltam üzenetben,de ott mindég visszafogott volt.Nem igazán akart ott komunikálni.Kicsit,vagy nagyon rá is akaszkodtam😏 Így az egyik közös ismerősünk felajánlotta hogy segít.Rajta keresztül üzentem neki hogy,nagyon bejön nekem,lehetne e több közöttünk stb.De nagyon dühös lett.Azt írta neki hogy:"ez neki túl sok.Nem tudom mit gondol-mit vár el,katasztrófa🤣🤣🤣"Ez volt a reakciója.Tudom hogy feldühítettem,bolondnak néz,és el is fogja pletykálni valszeg.Hogy lehet ekkora szégyen melett együtt dolgozni?
ma 16:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Gondolom megvan az a mondás, hogy "Házi nyúlra nem lövünk".

Munkatárssal sosem kezdünk viszonyt....mert ha nem jól jön ki a lépés ahogy nálad is, akkor jönnek az ilyen problémák.

ma 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!