Valakinek megvan FanMadeMaker 1000 mérges kisgyerekes kommentes live-ja? (2020 Szeptemberből)
Figyelt kérdés
Minden FMM archive-t végigjártam viszont ezt az egy élő adást sehol se találom. Érdekel hogy valakinek megvan-e vagy lost media. Amennyiben valakinek mégis meglenne, kérem szépen küldjön hozzá linket.jún. 14. 18:10
1/2 anonim válasza:
Azt a liveot én is kerestem. Próbáld megnézni a WayBack Machinen hátha fent van. Sajnos én sem találtam pedig egyszer végig néztem és nagyon jókat szórakoztam rajta. 5 órás volt imádtam akkoriban Marci élőadásait nézni a karantén alatt.
2/2 citromfűlevél válasza:
A WayBack Machine archívummal is az a baj, mint az archív YouTube csatornákkal, hogy csak azok a videók vannak rajta, amiket azelőtt csinált, hogy 2020 májusában bejelentette, hogy törli a csatornáját. Amiket azután csinált, hogy meggondolta magát és mégsem törölte le, azok közül csak néhány van meg, úgy kell rájuk vadászni. A r/talk_hunfluencers subredditen az egyik videó előkerült, lehet ott is rá kellene rákérdezni.
“juh de te csalsz el pénz másoktol meg minden sz4r meg mi bajod van elekrobival ha mi bajod van vele meg gergo-vel????????juh de te csalsz el pénz másoktol meg minden sz4r meg mi bajod van elekrobival ha mi bajod van vele meg gergo-vel????????” :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!