Hogyan tudnám főnökömmel megbeszélni ezt a dolgot?
Figyelt kérdés
20/L vagyok és egy étteremben dolgozom pincérnőként. A minap 4 pasi jött be és az egyikőjük elkezdett fogdosni, a hátsómat is konkrétan megfogta, a többiek meg csak nevettek rajta. A főnököm meg csak legyintett rá, mondván tudja tóluk, hogy gazdagok és gyakran járnak ide. Én nemrég kezdtem, most találkoztam velük először, de egyik kolléganőm mondta, hogy többször is volt velük dolga és az a csávó vele is ezt csinálta, de a főnök ugyanazzal a szöveggel pattintotta le, mint engem..tegnap 18:40
2/14 anonim válasza:
És felteszem, kínosan érzed magad emiatt...
Ha esetleg elmondanád, hogy mennyire kellemetlen ez neked?
3/14 anonim válasza:
Ott kell hagyni, mert a főnöködnek nem számítasz. Ezen változtatni nem tudsz. Elmondta. Gazdagok, odajárnak. Megszoksz, vagy megszöksz.
4/14 anonim válasza:
Sajnos úgy néz ki, sehogy. Az alapján, amit leírtál, csak azt fogja mondani, hogy ha nem tetszik, menj el.
De mi az, hogy gazdagok? A főnököd talán attól fél, hogy ha rájuk szól, hogy viselkedjenek, akkor majd bezáratják az éttermet? Vagy esetleg alvilági dolgokban is benne lehetnek?🤔
5/14 anonim válasza:
Van kamera az étteremben? Rendőrségi feljelentést teszel szexuális zaklatás miatt, névtelenül, a rendőrök meg kikérhetik a kamerafelvételeket, amiken egyértelműen rajta lesz a bizonyíték.
6/14 anonim válasza:
Volt már. Tudjuk, tudjuk, gazdag ezért bla bla...
Mit akarsz megbeszélni? Mondj fel, hiszen nem érdekli.
7/14 anonim válasza:
A fogyasztása,a bevétel a főnököd dolga, nem a tiéd, nyaljon ő nekik ezért.
Az hogy mindig a vendégnek van igaza, nem mindenre vonatkozik.
Szájba kell vágni visszakézből, vagy ha finomabb akarsz lenni, erőteljesen rászólni, akkor és ott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!