Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Olyan munkahely, ahol állandó...

Olyan munkahely, ahol állandó probléma hogy túl kevés a munka, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Tudom, jól hangzik sok embernek, de szerintem nagyon nem az. Egyrészt ha már ott kell ülnöm 8 órát, akkor érezzem azt, hogy van értelme az egésznek, másrészt így állandóan amiatt aggódok, hogy mivel kevés a munkám, le fognak építeni. Egyébként tudtommal elégedettek a munkámmal, már többször jeleztem a főnökömnek, hogy lenne szabad kapacitásom, de nem történik semmi. Állandóan hangoztatni nem akarom, mert ahogy fentebb írtam, nem szeretném hogy elküldjenek.

30 éves nő vagyok, angoltanári végzettséggel, mindig irodai munkát végeztem, különböző területeken, de mégis állandóan ugyanezzel a problémával szembesülök.

Van még valaki hasonló helyzetben? Ti szeretitek vagy titeket is zavar? Tényleg ilyen gyakori ez vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

tegnapelőtt 15:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10# Engem diplomával se.
tegnap 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!