Olyan munkahely, ahol állandó probléma hogy túl kevés a munka, mit lehet tenni?
Tudom, jól hangzik sok embernek, de szerintem nagyon nem az. Egyrészt ha már ott kell ülnöm 8 órát, akkor érezzem azt, hogy van értelme az egésznek, másrészt így állandóan amiatt aggódok, hogy mivel kevés a munkám, le fognak építeni. Egyébként tudtommal elégedettek a munkámmal, már többször jeleztem a főnökömnek, hogy lenne szabad kapacitásom, de nem történik semmi. Állandóan hangoztatni nem akarom, mert ahogy fentebb írtam, nem szeretném hogy elküldjenek.
30 éves nő vagyok, angoltanári végzettséggel, mindig irodai munkát végeztem, különböző területeken, de mégis állandóan ugyanezzel a problémával szembesülök.
Van még valaki hasonló helyzetben? Ti szeretitek vagy titeket is zavar? Tényleg ilyen gyakori ez vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Igazából három opciód van:
1. Elfogadod a helyzetet, és a felesleges időben tanulsz, filmet nézel, olvasol stb.
2. Kezdeményezel valamilyen új projektet, pl fájlokat rendszerezése, plusz oktatás az új belépőknek, makrózott excelek készítése, amivel ki lehet váltani a repetitív feladatokat stb. Sok cég értékeli az efféle proaktivitást, de nyilván ehhez be kell vonnod a felettese(i)det.
3. Elkezdesz új munka után nézni.
7
Mi akadályoz meg, hogy munkahelyet válts és irodában unatkozz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!