Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Olyan munkahely, ahol állandó...

Olyan munkahely, ahol állandó probléma hogy túl kevés a munka, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Tudom, jól hangzik sok embernek, de szerintem nagyon nem az. Egyrészt ha már ott kell ülnöm 8 órát, akkor érezzem azt, hogy van értelme az egésznek, másrészt így állandóan amiatt aggódok, hogy mivel kevés a munkám, le fognak építeni. Egyébként tudtommal elégedettek a munkámmal, már többször jeleztem a főnökömnek, hogy lenne szabad kapacitásom, de nem történik semmi. Állandóan hangoztatni nem akarom, mert ahogy fentebb írtam, nem szeretném hogy elküldjenek.

30 éves nő vagyok, angoltanári végzettséggel, mindig irodai munkát végeztem, különböző területeken, de mégis állandóan ugyanezzel a problémával szembesülök.

Van még valaki hasonló helyzetben? Ti szeretitek vagy titeket is zavar? Tényleg ilyen gyakori ez vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

tegnapelőtt 15:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Ezert lett sajat ceg. Ha nincs munka,nem kell ugy csinalnom. Nem rug ki senki. Az egesz rendszer tolem fugg. Viszont nem is tud senki helyettesiteni.
tegnapelőtt 15:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha pénzben honorálják, akkor szerintem "tűrd el"
tegnapelőtt 15:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Igazából három opciód van:

1. Elfogadod a helyzetet, és a felesleges időben tanulsz, filmet nézel, olvasol stb.

2. Kezdeményezel valamilyen új projektet, pl fájlokat rendszerezése, plusz oktatás az új belépőknek, makrózott excelek készítése, amivel ki lehet váltani a repetitív feladatokat stb. Sok cég értékeli az efféle proaktivitást, de nyilván ehhez be kell vonnod a felettese(i)det.

3. Elkezdesz új munka után nézni.

tegnapelőtt 15:26
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
Volt ilyen munkahelyem, mikor emberek mászkáltak a hátam mögött, ott szenvedés volt, mert nem lehetett mással foglalkozni, nyitva volt az Excel, meg pár papír előttem és halálra untam magam. Mikor átköltöztünk egy másik épületbe, akkor jött el az aranykor, az addigi 1 irodából 3-ba mentünk szét, mienk lett a folyosó végi, oda már csak fényévente esett be valaki, így ott már a hobbimmal tudtam foglalkozni vagy tanultam, egyik kolléga olvasott, a másik meg filmezett.
tegnapelőtt 15:49
 5/11 anonim ***** válasza:
A 2# jót ír.
tegnapelőtt 17:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát vagy te vagy túl gyors, rátermett és letudod az aznapit hamarabb... Fiatalon az ember még gyorsan lezavarja.. idősebben meg rájövünk, hogy akkora az adóteher mértéke, hogy addig lehet maszekolni, amíg van egy kis szabadidőd..
tegnapelőtt 17:44
 7/11 anonim ***** válasza:
49%
El kell menni a vendéglátásba vagy az egészségügybe, ahol 12 vagy több órán át csinálhatod három ember dolgát, b***ogatnak és még le se ülhetsz. Egyből fogsz örülni annak, hogy napi 8 órában, irodában ülve nincs semmi dolgod és ki fogod találni, mit csinálj a fizetett szabadidődben. De amíg megteszed ezt a kis kitérőt, én szívesen beülök a helyedre, szeretnék pénzért, irodában unatkozni.
tegnapelőtt 18:12
 8/11 anonim ***** válasza:
#7-es, neked se tartanak fegyvert a tarkódhoz, fel is mondhatsz
tegnap 08:21
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

7

Mi akadályoz meg, hogy munkahelyet válts és irodában unatkozz?

tegnap 11:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy diploma híján nem vesznek fel irodai pozícióba.
tegnap 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!