Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit problémáznak azon a...

Mit problémáznak azon a munkahelyemen hogy lesegetem a fiúkat? Fiú vagyok én is, mit piszkálnak a nemi identitásom miatt?

Figyelt kérdés
Meg ha próbálok velük beszélgetni akkor jön az a pletyka hogy rámászok a fiúkra
2024. jún. 7. 16:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Hát miért nem hagyod békén őket?
2024. jún. 7. 16:54
 2/16 Noren1989 ***** válasza:
47%

Valszeg feltűnően csinàlod.

A munkahely meg nem udvarlàsra való, Jocikàm, hanem arra, h érdemi munkàt végezz.

Ha meg kirúgnak, szaladsz az ombudszmanhoz, h "Csak azé', me' buz1 vagyok???".

2024. jún. 7. 16:59
 3/16 A kérdező kommentje:
A munkámat tökéletesen végzem, csak közben lesegetem a fiúkat
2024. jún. 7. 17:01
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
Ne lesegesd őket, hanem valakit, aki szimparltikus és esetleg egyre vágytok válassz ki és csak azzal kavarj. Nincs azzal baj, ha kukira vágysz, csak tartsd tiszteletben, hogy a többség nem ilyen, ne feltűnősködj!
2024. jún. 7. 17:04
 5/16 anonim ***** válasza:
65%
Ha a nőket lesegetnéd az is probléma lenne, úgyhogy ne csinálj ebből buzeránskérdést vagy tematizálást.
2024. jún. 7. 17:50
 6/16 A kérdező kommentje:
És miért lenne az?
2024. jún. 7. 18:04
 7/16 anonim ***** válasza:
42%
A legtöbb ember nem nézi jó szemmel a magadfajtát, főleg ha a viselkedéseden is meglátszik (és ha nézegeted a fiúkat akkor kvára meglátszik).
2024. jún. 7. 19:20
 8/16 A kérdező kommentje:
Én nem tudom a többiek pontosan mit látnak rajtam meg mit vesznek észre
2024. jún. 7. 19:22
 9/16 anonim ***** válasza:
50%
Nem, ha nőket nézne, nem lenne probléma, a nőket szidná mindenki.
2024. jún. 7. 19:43
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Na most elmondom neked, hogy miért rohadt gáz, amit csinálsz.

A munkahely egy olyan hely, ahol ott kell lenni. Tehát senki nem jófejségből van ott, csak éhenhalsz, ha nincs. Namost, te kényelmetlen helyzetbe hozod a munkatársakat, amire nem megoldás az, hogy elkerülnek. Nem választott társaság, hanem el kell viselni egymást.

Rohadt rossz érzés, ha valaki próbálna normálisan dolgozni, de valami idióta tönkreteszi a légkört, mert fel sem hajlandó fogni, hogy a másiknak kellemetlen, kényelmetlen amit csinál.

Normál esetben ha "lesegetnél" valakit, aki ebből nem kér, akkor mit tud csinálni? Otthagyni téged. Azt itt ugye nem lehet. Elhajtana a pcsába. Ez megintcsak furcsa, egy munkahelyen sokan nem akarnak konfrontálódni. Pofánvágni téged. Megint nem játszik.

És mindezt miért? Mert te feljogosítva érzed magad arra, hogy a saját hülyeséged miatt másokat hozz kellemetlen helyzetbe.

Azokat sem szeretik, akik a csajokat "lesegetik" (eskü undorító ez a hülye megfogalmazás).

Ez tök olyan, mint aki pultos csajokra nyomul. Szerencsétlen meg se védheti magát, mert neki ott kell lennie, neki normálisan kell viselkednie, szóval gyakorlatilag egy túszul ejtett másik félre verik a nyálukat.

Iszonyat gáz.

2024. jún. 7. 19:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!