Hogy viseled, mennyire rossz érzés visszatérni ünnepek után a hétköznapokba, a munka világába, újra dolgozni?
Figyelt kérdés
jan. 5. 11:15
21/32 anonim válasza:
Bármennyire is xar helyen dolgozom, de kicsit várom már, mert több inger ér.
22/32 anonim válasza:
Rosszul. Undorító ez az egész, hogy a napjaim 95%-át a munka teszi ki meg a hétköznapok és az a kevés maradék pár hét szabad és boldog, kötöttségektől mentes csupán. Ennek fordítva kellene lennie, meet így élni kb felesleges.
23/32 anonim válasza:
Semmi extra! Nem minden egyes napon, de lényegében dolgoztam az ünnepek alatt is. Ráadásul nem vagyok szenzitív a mondvacsinált "ünnepekre".
25/32 anonim válasza:
Ki az a barom aki mindenkit ennyire lepontozott? :D
26/32 anonim válasza:
Én is lepontoztam szinte mindenkit.
Ezek a válaszolók borzalmasan traumatizáltak, panaszkodnak, de változtatni? Na azt nem.
Utáljátok csak tovább MAGATOKAT. Mert nem a munkátokat utáljátok, hanem magatokat azért, mert csak kínlódtok, de nem tudtok/akartok/mertek változtatni.
Üdv Magyarország. Szép látlelet volt ez is rólatok.
27/32 anonim válasza:
Én pont azt írtam, hogy várom, de én is le lettem pontozva😂😂😂
28/32 anonim válasza:
A #26-os válaszban meg az látható, miért kellene reformálni végre az értékelési rendszert az oldalon. Mindenki a kérdésre válaszolt, mégis 0% körüli egy rakat válasz.
29/32 anonim válasza:
ma 4 frontint vettem be hogy holnap ne kapjak sírógörcsöt hogy menni kell
30/32 anonim válasza:
Így van. Az emberek 99%-a két dolgot nem tud. Kommunikálni és normális kérdést kiírni. Nem kell csodálkozni a válaszokon, főleg, hogy semmi dolgod nincs azzal, ki mit miért pontoz. Nimcs jogod számonkérni. Azzal van dolgod, miért kéred számon. A saját reakcióddal.
Reformálni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!