Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy viseled, mennyire rossz...

Hogy viseled, mennyire rossz érzés visszatérni ünnepek után a hétköznapokba, a munka világába, újra dolgozni?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 11:15
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
70%
Csak az a bajom, hogy még vannak vizsgáim. A munkába és a hétköznapokba visszatérés nem gond, szeretem a hétköznapjaimat is. Az ünnepek is jók voltak.
tegnapelőtt 11:17
 2/32 anonim ***** válasza:
65%
Én szeretem a munkámat, nekem az ünnepek, a nyaralás, szabadság nem menekülés a hétköznapok elől, hogy ilyet kérdezzek.
tegnapelőtt 11:24
 3/32 anonim ***** válasza:
66%
Semennyire, végig"dolgoztam" az ünnepeket is. szeretem a munkámat.
tegnapelőtt 11:29
 4/32 anonim ***** válasza:
11%
Csodálatos. Nem szeretem a téli ünnepi időszakot.
tegnapelőtt 11:29
 5/32 anonim ***** válasza:
32%
Jó volt az ünnep, de nem bánom a visszatérést sem. Csak a régi munkahelyemen épp a felmondásom töltöm, az újról meg akkor derül ki, megfelelő lesz-e, ha már belekezdtem. Szóval most elég stresszes időszakban vagyok.
tegnapelőtt 11:33
 6/32 anonim ***** válasza:
16%
Én már várom. Jó volt itthon lenni, szeretek pihenni, de elég volt két hét egyben bőven. Szeretem a mindennapi pörgést, én a szabadságaimat is úgy szoktam kivenni, hogy csak 2-3 napokat veszek ki egy hétvégével megtoldva, olyankor megyünk belföldön nyaralni valahova, de inkább többször pihenek pár napot, mint egyben ilyen sokat. Viszont az év végét is mindig kivettem, mert ilyenkor jól esik az ünnepek miatt többet itthon lenni. (Mostani helyemen meg eleve ki kell venni.)
tegnapelőtt 11:42
 7/32 anonim ***** válasza:
26%
Utálom a munkámat, szóval igen, rossz.
tegnapelőtt 11:58
 8/32 anonim ***** válasza:
18%

Itthon vagyok közel 3 hete a gyerekek miatt (betegség, szünet,családi összejövetelek, szülinapok)

A holnap a megváltás 😄

tegnapelőtt 12:00
 9/32 anonim ***** válasza:
14%
Nem voltam szabadságon az ünnepek alatt, úgyhogy semmi változást nem jelent.
tegnapelőtt 12:01
 10/32 anonim ***** válasza:
36%
Vállalkozóként nem függ a bevételem a tényleges munkától, így az ünnepek alatt is kerestem pénzt, anélkül, hogy ténylegesen dolgozni kellett volna.
tegnapelőtt 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!