Hogy viseled, mennyire rossz érzés visszatérni ünnepek után a hétköznapokba, a munka világába, újra dolgozni?
Figyelt kérdés
jan. 5. 11:15
11/32 anonim válasza:
Nehezen. Utálok korán kelni. Utálom a munkámat. Utálom a sötétséget. Utálom a hideget. De vannak egyéni projektjeim amik kicsi erőt adnak hogy túléljem a napot.
12/32 anonim válasza:
Csak a konkrét munkaszüneti napokon voltam off, s igazából unalom volt.
Egyedül élek, barátok családdal, minden zárva, én meg kint szeretem tölteni a szabadidőmet, úgyhogy nekem a karácsony nem egy szuper ünnep… hideg, tél, sötét.
13/32 anonim válasza:
Mivel sokáig voltam munkanélküli, ami már a mentális egészségemet veszélyeztette, és pár hónapja találtam végre egy nagyon jó munkát, már vártam, hogy elkezdődjön megint. Mert kezdtek a kihagyás negatív hatásai előjönni már ezen a héten.
Amúgy az ünnepeim szépek voltak.
14/32 anonim válasza:
Alapvetően szeretek bejárni a munkahelyemre, szeretem a munkám és a kollégáim is. Mégsincs kedvem visszamenni majd' 2 hetes szabadság után. :D elszoktam a munkától.
15/32 Grizesteszta válasza:
En edfig vegig dolgoztam, a karacsonyt is( nem vplt rossz, mert senki mas, cssk en?) viszont most csak 2 nspot fogok es utana elutazom nyaralni... Mar nagyon varom...
16/32 A kérdező kommentje:
10: "nem függ a bevételem a tényleges munkától, így az ünnepek alatt is kerestem pénzt, anélkül, hogy ténylegesen dolgozni kellett volna." - Ezzel sok alkalmazott is így van (fizetett szabadság).
jan. 5. 13:23
17/32 anonim válasza:
#16 aha, csak míg egy alkalmazottnak 30 napja van egy évben jó esetben, addig nekem akár 300+ napom is lehet, ha akarom. Még csak jóváhagyást se kell kérnem a felettesemtől, hogy elmehetek e szabira. Míg egy alkalmazott 30 napjából 15-el a munkáltatója rendelkezik.
18/32 anonim válasza:
Most az ámulattól elalélók tömegeinek kérését várod ilyen kommentek után, hogy "taníts minket mester! Ó vállalkozók és alkalmazottak büszke példaképe!"
19/32 anonim válasza:
Jó is meg rossz is. Tudnék még pihenni, szórakozni de kicsit hiányoznak a megszokott hétköznapjaim. Csak ilyen hidegben nincs kedvem kimozdulni a lakásból
20/32 anonim válasza:
Nekem most kifejezetten rossz érzés (lesz), mivel hosszabb és kicsivel nehezebb is lesz a jövő hetem, mint egy átlagos hét lenne. Ez is, meg az is hozzáadódik, hogy nagyon rég teltek utoljára ilyen kellemesen az ünnepek. A hangulat is remek volt, meg 1-2 nap kivételével végig voltak programok is, meg végre tudtam úgy pihenni, hobbijaimmal foglalkozni, hogy nem a kötelező dolgok idejéből vettem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!