Év végi céges buliba a dolgozók társát is meghívják nálatok?
Tehát akinek van párkapcsolata, házastársa, az is megy a dolgozóval együtt?
Jó dolog kiterjeszteni a társra is vagy jobb csak kollégákkal ünnepelni?
Van különbség ebből a szempontból aszerint, hogy mekkora cégről beszélünk, pl. ha min. 150 főnél nagyobb a létszám vagy még ennél is nagyobb, vagy ha 100 vagy 50 alatti, akkor jobb a dolgozók társát is meghívni? Nálatok hogy szokás?
Nálunk nem, csak dolgozóknak szól (amúgy is munkaidőben van szerencsére).
Párom munkahelyén meghívják a dolgozók párjait is, de nem szoktam menni. (Egyszer voltam, számomra elég kínos és unalmas volt, végigültem ahogy a kollégák sztoriznak melóról, munkahelyi ismerősökről, stb.)
Nem hívták meg, még is elhozták páran a párjukat.
Nekem az volt a legkínosabb ebben, hogy részt venni sem akartam az aktuális baromságon, de kötelező volt elmennem rá.
Tudnám díjazni, ha legalább abban meghagynák nekem a döntés szabadságát, hogy részt szeretnék-e venni egy ilyen baromságon vagy sem - és a döntésemet tiszteletben tartanák a főnökeim is.
A jelek szerint erre nem sok az esély, - elvárják, hogy számomra értelmetlen történésekbe áldozzak pénzt és szabadidőt és még feszélyezve is lehessek tartósabb időn keresztül.
Nem akarják megérteni, elfogadni, hogy nem bírom a tömeget, - hangoskodással megspékelve meg aztán még inkább nem! Ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!