Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Év végi céges buliba a dolgozó...

Év végi céges buliba a dolgozók társát is meghívják nálatok?

Figyelt kérdés

Tehát akinek van párkapcsolata, házastársa, az is megy a dolgozóval együtt?

Jó dolog kiterjeszteni a társra is vagy jobb csak kollégákkal ünnepelni?

Van különbség ebből a szempontból aszerint, hogy mekkora cégről beszélünk, pl. ha min. 150 főnél nagyobb a létszám vagy még ennél is nagyobb, vagy ha 100 vagy 50 alatti, akkor jobb a dolgozók társát is meghívni? Nálatok hogy szokás?

ma 10:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
~55 fős cégnél dolgozom. Az év végi karácsonyi buliba, ami a cégnél volt helyileg, nem hívták meg a párokat, de a januári újévi vacsorára, ami egy étteremben lesz, már igen.
ma 12:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem, csak dolgozóknak szól (amúgy is munkaidőben van szerencsére).

Párom munkahelyén meghívják a dolgozók párjait is, de nem szoktam menni. (Egyszer voltam, számomra elég kínos és unalmas volt, végigültem ahogy a kollégák sztoriznak melóról, munkahelyi ismerősökről, stb.)

ma 12:03
 13/14 anonim ***** válasza:
30 fős k7s cég, nálunk nem lehet. Viszont régen voltak kirándulások, oda vihette mindenki a párját, nagyobb gyerekeit.
ma 15:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem hívták meg, még is elhozták páran a párjukat.

Nekem az volt a legkínosabb ebben, hogy részt venni sem akartam az aktuális baromságon, de kötelező volt elmennem rá.

Tudnám díjazni, ha legalább abban meghagynák nekem a döntés szabadságát, hogy részt szeretnék-e venni egy ilyen baromságon vagy sem - és a döntésemet tiszteletben tartanák a főnökeim is.

A jelek szerint erre nem sok az esély, - elvárják, hogy számomra értelmetlen történésekbe áldozzak pénzt és szabadidőt és még feszélyezve is lehessek tartósabb időn keresztül.

Nem akarják megérteni, elfogadni, hogy nem bírom a tömeget, - hangoskodással megspékelve meg aztán még inkább nem! Ez van!

ma 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!