Nem gáz, ha valaki az egész osztályt meghívja magukhoz?
Az egyik évfolyamtársam nyáron elköltözött az anyjához. Előtte nagyon sokáig az apjával élt.
Az anyjának a férjét utálja, de gazdag a csávó és most épített egy vidéki házat, ahol lovakat kezdtek tartani. Az évfolyamtársam a beköltözésük utánra egyből meghívta az egész osztályát oda bulizni. Ingyen lovaglás, bográcsozás, este buli.
Közben a barátnőmtől, aki ugyanebbe az osztályba jár megtudtam, az apjának nem is szólt róla, pedig hónapok óta tervezte ezt a bulit az új házba. Az apja az osztályfőnöktől tudta meg a fb-én, ahol a tanár ráadasul a ott szülőknek mond köszönetet, mintha nem tudná, hogy az az anyja és a csávója, nem az apja.
Nekem eleve eszembe se jutna a vadiúj házunkba az egész osztályt meghívni, nem olyan, mintha csak fel akarna vágni?
Nem gáz.
Honnan tudod, hogy nincs velük jóban, vagy nem szeretne jóban lenni? Hidd el, ezerszer jobb, mintha rosszban lenne az osztálytársaival. Velük van összezárva minden hétköznap, hosszú órákon keresztül, évekig. Szerintem ezek után egyáltalán nem baj, ha meghívja őket bulizni. :)
Nekem volt olyan osztálytársam aki a kistestvérének a baba bulijára hívott meg mindenkit, mindenkinek vinni kellett valami kis ajándékot.
Azt is meghívta akit zaklatott, megalázott folyamatosan.
Azt is akivel addig szóba sem állt.
Tehát én az ilyeneket kicsit furának tartom.
7-es lehet rosszul fogalmaztam (a szuleime, nyilvan nem az enyem, csak en is itt lakom), nem kell gunyolodni.
8-as: ha jól ertem egy egész osztály vitt fejenként egy játékot? Az igen!
Ügyes, a kistesónak egy fél évig biztos nem kellett játékot venniük :-).
nem gáz, mindenki olyan bulit, meg azokkal szervez, akivel akar.
mondjuk azt nem értem, miért kellett volna az apukáját meghívnia a volt felesége és annak élettársa új házába xd
az ofőt meg egyáltalán nem értem, mit üti bele az orrát ilyen dolgokba, hogy értesíti az apukáját a buliról xd mi köze hozzá, örüljön, ha meghívták :D én tuti nem hívtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!