Nem gáz, ha valaki az egész osztályt meghívja magukhoz?
Az egyik évfolyamtársam nyáron elköltözött az anyjához. Előtte nagyon sokáig az apjával élt.
Az anyjának a férjét utálja, de gazdag a csávó és most épített egy vidéki házat, ahol lovakat kezdtek tartani. Az évfolyamtársam a beköltözésük utánra egyből meghívta az egész osztályát oda bulizni. Ingyen lovaglás, bográcsozás, este buli.
Közben a barátnőmtől, aki ugyanebbe az osztályba jár megtudtam, az apjának nem is szólt róla, pedig hónapok óta tervezte ezt a bulit az új házba. Az apja az osztályfőnöktől tudta meg a fb-én, ahol a tanár ráadasul a ott szülőknek mond köszönetet, mintha nem tudná, hogy az az anyja és a csávója, nem az apja.
Nekem eleve eszembe se jutna a vadiúj házunkba az egész osztályt meghívni, nem olyan, mintha csak fel akarna vágni?
10-es: apukánál van a szülői felügyeleti jog és 6-éves korától 16 éves koráig az apjával élt. Apuka állítólag kérte a lánytól, hogy mindenről számoljon be, ami vele történik. Hát úgy látszik ennek a csajnak az nem nagy történés, hogy 3 hónapig szervezi az osztáyla meghívását az anyjáékhoz, de az apjának elfelejt szólni. (Nem nem kell meghívnia, ez mennyire beteg lenne :-))
A tanárnő a szülői csoportban osztotta meg az aktuális híreket, nem csak az apukának írt, hanem mindenkinek, hogy köszöni az osztály meghívását a lány szüleinek (őt is meghívták, ez tanárral együtt tartott osztáylbuli volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!