Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Év végi céges buliba a dolgozó...

Év végi céges buliba a dolgozók társát is meghívják nálatok?

Figyelt kérdés

Tehát akinek van párkapcsolata, házastársa, az is megy a dolgozóval együtt?

Jó dolog kiterjeszteni a társra is vagy jobb csak kollégákkal ünnepelni?

Van különbség ebből a szempontból aszerint, hogy mekkora cégről beszélünk, pl. ha min. 150 főnél nagyobb a létszám vagy még ennél is nagyobb, vagy ha 100 vagy 50 alatti, akkor jobb a dolgozók társát is meghívni? Nálatok hogy szokás?

ma 10:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a cég kb 200fős. Sose volt olyan,hogy a dolgozók társa/partnere jöhetett volna. Szóval nálunk ilyen nincs. Mondjuk kifejezetten nem zavar.
ma 10:16
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem,minek az oda?
ma 10:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem szokás. Én viszonylag kis cégnél dolgozom, 50 fő alatti, oda nincsenek meghívva a párok, csak a dolgozók.

Párom nagy multinál dolgozik, oda se vihetnek külsőst a céges karácsonyra. De náluk szokott lenni családi nap, oda lehet vinni partnert meg gyerekeket is. De az más.

ma 11:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Kis cégnél lehetett vinni, de nem mentem, mert nem volt olyan a légkör.
ma 11:15
 5/12 anonim ***** válasza:
33 éve dolgozom, különféle munkahelyeken, de még soha sehol nem voltak karácsonyi bulira hívva a munkatársak hozzátartozói.
ma 11:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Régen lehetett +1 főt hozni de betiltották amikor konkurencia hresével jelentem meg.

Kollégák azzal viccelődnek, hogy több befolyásom van mint vezérigazgatónak mert folyton miattam kell új szabályokat hozni.

ma 11:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem
ma 11:26
 8/12 anonim ***** válasza:
100 fős a cég kb. Nem szokás hozni az asszonyt. De van Mikulás party, na arra jöhet bárki, bár nyilván ez a kisgyerekes családoknak vonzó legfeljebb.
ma 11:26
 9/12 anonim válasza:
Nem
ma 11:28
 10/12 Metionin ***** válasza:
Nem, csak a dolgozókat.
ma 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!