Mit csináljak, ha a munkatársaim 90%-a nő és rosszindulatú, kétszínű, pletykás szinte mind?
Figyelt kérdés
dec. 22. 11:51
21/22 Giorno válasza:
Én mindig is olyan munkahelyen dolgoztam, ahol szinte mindenki nő volt, és nagyon jóba voltam a többséggel, így nem igazán tudok válaszolni, de megpróbálok segíteni.
Az sincs kizárva, hogy többnek is bejössz, és bassza a csőrüket, hogy nem foglalkozól velük, és ezáltal nem szexelsz velük. Az, hogy van pasijuk nem jelent semmit.
De az is lehet, hogy tényleg pont olyan helyet fogtál ki, ahol ilyen hülye picsák vannak, akikkel nem lehet mit kezdeni... esetleg ha van normális azokkal próbálj beszélgetni.
Ha nincs köztük ilyen, akkor szimplán sz**d le őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!