Alulfizetett, aluliskolázott, sok esetben ténylegesen buta és rosszindulatú alkalmazottakkal, munkatársakkal hogy vagytok képesek együtt dolgozni?
Nincs beleszólásom sem a minimálbéres fizetés megemelésébe (országosan több ezer alkalmazott),sem abba,hogy kit vesznek fel,kivel kell együtt dolgoznom.
A dolgozók döntő többségének érettségije sincs,sem a szakmába vágó végzettsége.Ha egy évet kihúz itt valaki,az már nagy számnak számít.
Én magasabb pozícióban vagyok,jóval magasabb bért kapok,magam írom a munkaidőmet is,így mondhatnám álommunkának,a részemről.
A beosztottak munkaidő beosztása tényleg rossz,a fizetés tényleg vacak ,illetve a munkafeltételek is abnormálisak.
Lehet erre írni nyugodt szívvel,hogy ennyiért a munkáltatónak is csak ennyi jár,de nem tudom megváltani az egész rendszert.Próbálkozok a legtöbbet kihozni mindenből a számukra is,de a legtöbb munkavállalónak ez egy kis rövidke állomás az életében.
És kezdődik elölről az egész emberkeresési,betanítási,megszokási,stb…..karika!
A dolgozók egymásra mutogatnak és fújnak egymásra a legkisebb hülye apróság miatt is!
Szándékomban állt egyetemi diplomát szerezni,hogy előrébb léphessek,de már ennek se látom értelmét.Akkor még ennyi lehetőségem se lenne változtatni a dolgokon,csak elvárni az alattam lévőktől,hogy változtasson valahogy.Nekem meg csapkodni kellene az asztalt,hogy meg kell tudni csinálni.Adni az álszentet,hogy meg lehet,pedig nem!
Amíg a legutolsó buta,akárcsak 8 általánossal rendelkező akárkit is felveszünk,mert nincs megfizetve a munkás és nincs becsülete a cégnél,addig nem!!!
A meglévő végezettségemmel ez egy álommunkahely NEKEM (vagyis lenne,ha Sz@rni tudnék bele,hogy mit érez,gondol a másik).
Ha máshol helyezkednék el,olyan helyen,ami még érdekelne is esetleg,akkor a fizum máris feleződne.
Jelenleg nem érzek magamban erőt,hogy más pályát válasszak és tanuljak tovább.(meg nem is érdekel nagyon más).
Ha valaki járt már hasonlóan,örülnék,ha leírná a tapasztalatait!
Ez is az én kérdésem volt az oldalon:
Hogy lehet kezelni, a munkahelyi utálkozást, a kollégák aljaskodásait?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!