Ismertek olyan képernyő rögzítő (felvevő) programot, amivel az aktuális képernyőről videot lehet készíteni (hanggal együtt) és ténylegesen ingyenes?
Itt két változat is van. Az egyik online, a másik telepített:
Én rendszeresen használom, ingyenes!
Kedves 3-as. Köszönöm szépen a válaszod.
Akkor valamit rosszul csinálhattam, mert nekem csak 3 percet rögzített és aztán regisztrációt kért, amivel szintén nem jutottam előbbre. Arra kért a program, hogy vásároljam meg a pro verziót. Valamit biztos elrontottam, mert ugyanonnan töltöttem le, amit Te bemásoltál ide :-))))
#3 vagyok:
Igen, valamit elbénáztál.
1.) Amikor bejön az oldal, akkor "katt" a "Rögzítés indítása" gombra.
2.) Kidobja, hogy: "Kérjük, töltse le és telepítse az indítót a rögzítés megkezdése előtt.
Indító letöltése" Töltsd le!
Kiírja, hogy "kérjük, a letöltés után telepítse!"
3.) Telepítsd. (apowersoft-online-launcher.exe)
A telepítés végeztével kiírja, hogy menj vissza az oldalra.
Kész vagy. Nincs korlátozva a felvételi idő, és ingyenes. Az egyetlen feltétel hogy felmenj az oldalra, és onnan indítsd!
(Rögzítés indítása)
Ismét #3:
Az "Asztali verzió letöltése" viszont már fizetős! A kényelmet meg kell fizetni! :D
Már megint #3:
Attól hogy beszürkíti a hátteret, még minden működik! (Pl: bármelyik mappát meg tudod nyitni, stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!