Milyen képernyő fényképező programot lehet érdemes használni?
Játékon belüli fényképezéshez valamilyen programra lenne szükségem. Nem kell bonyolult, egyszerű, ingyenes program kéne, lenyomom a gombot megy a mappábba, csókolom.
Természetesen tudom, hogy ott van a Print Screen + MSPaint vagy Onedrive is de az elég problémás játékok esetében, csak a képernyőt fotózza nem a játékot, így bizonyos esetekben csak egy fekete kép a végeredmény, ez a teljes képernyős mód miatt van, amit nem szándékozok kikapcsolni, meg aztán több képernyő esetében lehet körbevágogatni minden egyes képet.
Másrészt a legutóbbi Windows frissítés óta a OneDrive sem mindig érzi szükségét menteni a képeket, csak úgy mint a legtöbb játék, (egyelőre nem húznám újra a rendszert egy ilyen miatt) ezért kéne egy program. Frapset próbáltam, fekete képet ad legtöbb esetben. Keresgéltem neten, de a tapasztalatokra jobban adok.
Kéne neki igen, de nem megy, sajnos.
A videókártyának a programjába nem bonyolodtam bele de az InfraView működik, csak be kell állítgatni egy két dolgot, azért nem a legegyszerűbb ilyen program de, rendben van teljesen, köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!