Hogyan tudnám leállítani egy rosszindulatú munkatársamat, aki egy ideje teljesen rám állt és folyamatosan, persze a hátam mögött, piszkál?
Levegőnek nézés? Már próbáltam, akkor az is baj volt...Ha meg nagyon kedves vagyok, ahogy egyébként szoktam, akkor meg azt hiszi, hogy naiv, buta vagyok, akit lehet irányítani...
Passz...Nem tudom mitévő legyek...De a tanácsokat azért nagyon szépen köszönöm!
Valaki még??? Tapasztalatok??? Légyszi írjatok!!!!!!
Utolsó válaszoló!
Ne haragudj...De hogy ide a házasság??????? Meg ez a videó?
Olvastad te egyáltalán a kérdésem??
van 3 módszer :
1. lese szarod, hozzá se szólsz, ha kérdez tőled valamit meg se hallod
2. elkezdesz vele tök normálisan viselkedni kialakul köztetek valamiféle beszélőviszony, elmond neked valamit titok vagy bármi olyan amit felhasználhatsz ellene és beköpöd elmondod másoknak és így félni fog tőled.
3. megtudsz róla valami olyan dolgot aminek nem szabadna kiderülnie róla és azt mondod neki h elmondod ha nem hagyja abba, és persze neked eszed ágában sincs elmondani mert amíg csak te tudod róla ő játsza a kutya hoppot neked. :D
Szerintem az első a leghatásosabb mert idegesíteni fogja hogy nem érdekel téged bármit mondd neked , így lefog rólad szállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!