Hogy bírjátok ha a munkatársaitok kétszínű, egymást kibeszélő, de szemtől szembe jópofáskodó emberek?
Én irodában dolgozok, a többiek kint terepen. (Mindannyian férfiak.) Eddig is tudtam, hogy nem éppen minta viselkedésűek, de elvoltam, mert nem sokat találkozok velük, illetve napközben telefonon beszélünk. Az utóbbi időben jutott vissza hozzám, hogy a munkával kapcsolatban is mennyit hazudnak nekem. Engem is rendszeresen kibeszélnek, de egymást is fúrják a másik háta mögött. Persze szemtől szembe legjobb barátok.
Nekem már gyomorforgató, hogy kb egy igaz szavuk nincsen. Pedig nem jókedvemben kérdezem, hogy hol tartanak a munkafolyamatokkal.
Volt aki ezért ment el innen, mert nem bírta már őket elviselni.
Nekem se sok kedvem van velük beszélni, de sajnos muszáj.
Ti hogy bírjátok az ilyen embereket, illetve azt hogy kezelitek, hogy tudjátok rendszeresen a szemetekbe hazudnak, de úgy kell tennetek mintha nem tudnátok semmiről?
N
Nálunk is ilyenek dolgoznak.
Habár vannak ilyen 3-4 fős klikkek is.
Senkiben nem bízhatsz egy kicsit sem az tuti.
#2: Jól írod. Ez nagyon szomorú. Én sose voltam ilyen ember, de nem is leszek.
Régebben ha jöttek be ide, mindig kávét készítettem nekik, kólát adtam. Aztán visszahallottam, hogy nekem itt az irodában jó sok dolgom lehet, ha őket kiszolgálom, meg nekem itt csak ülni kell. :D
Na itt szoktam le erről. Pedig csak normális akartam lenni velük. Csináljanak maguknak.
Főnökséget rendszeresen szidják természetesen.
Engem kérnek meg, kérdezzem meg kapnak-e fizetésemelést, mehetnek-e egy nap többen dolgozni. (napi bért kapnak) Engem szidnak ha nem kapnak fizetést időben. (Egyedül intézek minden céges dolgot, de fizetést nem adhatok ki senkinek a főnökeim tudta nélkül.)
Tényleg normális voltam velük mindig.
De mondjuk néhány hete egy ügyfél küldött nekem két csokit a kollegáimmal. Távolabbi munka volt, nem találkozam velük személyesen.
Abból egyet lenyúltak azzal a szöveggel, hogy úgysem tudom meg, minek az nekem amúgy is.
Aztán a néni hívott aki küldte, hogy köszönik a munkámat, megkaptam-e.
Csináltam néhány kollegának pályázatot is az elejétől a végéig. Az volt a reakció az egyiktől ha jeleztem hol tart a folyamat, hogy "leszarom".
Egymással ugyanilyenek.
Én bárhol dolgoztam eddig, mindenhol voltak ilyen emberek. Az, hogy mindenki ilyen, nehezítő körülmény, de még így is elviselhető. Én volt, hogy odamentem az adott emberhez és mondtam, hogy ha bármi problémája van velem, akkor nyugodtan mondja a szemembe, mert sokkal egyszerűbb, mint mástól visszahallani.
Egyébként, ha ennyire összetartóak, te honnan tudtad meg, hogy téged is kibeszélnek?
Amúgy ez nem egy jászberényi cég? Baromira ráillik egy általam ismert cégre a leírás.
#6: És valóban kedvesek vagy csak a szemedbe?
Sajnos én már nem tudok bízni senkiben ilyen téren. Itt is kedvesek voltak velem sokáig, aztán visszahallottam miket beszélnek rólam. Pedig én aztán a légynek sem ártok. Tényleg segítőkész embernek tartom magam.
#5: Azta! :D Még jó, hogy nem rúgtak ki. Csak gondolom már te se birtad ezt a viselkedést. Megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!