Olyan munkahelyet érdemes ott hagyni ahol a kollégák mondják, hogy nekem minden reggel el kell mondani nekik, hogy volt-e,szex?
Figyelt kérdés
Nem szeretem az ilyet. Túlságosan belelépnek az intim szférámba.dec. 22. 11:42
11/17 anonim válasza:
Egyszerűen küldd el a munkatársaidat melegebb éghajlatra, ha ilyesmit kérdezgetnek.
12/17 Girlll3 válasza:
Amùgy lehet csak cukkolnak. Vagy ők ilyen közvetlenek. Én annyira ezzel nem foglalkoznék. Nem tudom az előzményeket, meg azt se, hogy férfiak vagy nők a kollégáid és miért érdekli őket a te nemi életed. De ezért felmondani hülyeség. Lehet nem is akarnak bántani, csak ők ilyenek.
13/17 anonim válasza:
Megmondanám, hogy kérdezd any*dat. Majd ő elmondja ha akarja.
14/17 anonim válasza:
Legyen már annyi kiállásod, hogy visszaszólsz.
Másik melót is ajánlott keresni, ha itt ilyen taplók vannak.
15/17 anonim válasza:
Aki olyan csak olyna szinten van, hogy ilyen körben mozoghat, az máshol sem fog sokkal jobb helyzetbe kerülni, max nem a szexuális élete lesz terítéken
16/17 Szolovjov válasza:
Nálam már megtanulták hogy nem kell szexuális témába belevonni. Mindenki sejti magában, hogy nem élek szexuális életet (hiszen nincs hitvesem). Meg amúgy sem érdekel a téma.
17/17 anonim válasza:
Tudni kell helyén kezelni az ilyet. Ha nem mondasz semmit a magánéletedről, az is baj az ilyeneknek, mert akkor te vagy a sznob nagyképű, azért fognak zaklatni. Ha meg mondasz, azt fordítják ellened. Megvan ezek leépítésére is a módszer, lazán kell kezelni őket, egy idő után meg úgyis majd más agyára is mennek, az meg épp pont a nem jó személy lesz, főnök, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!