Érdemes munkahelyet váltani, ha a fizetés jó, környezet is jó, de nagyon unalmas a munka?
Figyelt kérdés
Homeoffice a nagy része, de kínkeservesen tudom magam rávenni dolgozni. Unalmas, néha monoton.
Viszont a fizetés kiemelkedően jó, kollégákat is bírom, főnök is jó fej.
2024. márc. 11. 20:01
2/13 anonim válasza:
Akkor esetleg dobd fel valamivel. Hallgass zenét vagy nézz közben sorozatot, ha lehet.
Egyébként meg ha ugyanezt vagy jobb fizetést kapsz, akkor érdemes váltani egy kevésbé unalmas munkára.
3/13 anonim válasza:
Van az a pont, amikor annyira halálra unod magad, hogy lépni kell, vagy leépülsz. Tapasztalat.
4/13 anonim válasza:
Ha találsz jobbat... csak óvatosan.
5/13 anonim válasza:
Én nagyon szívesen mennék a helyedre! Én is home officeban dolgozom, de nálam az a gond, hogy iszonyúan lenéző, lekezelő a vezetőség. A kollégákkal nagyon jól kijövök és a munka is tetszene, de nem bírom megszokni a stílust, ahogy beszélnek velünk :-(
6/13 anonim válasza:
De sok bajod van ember, követ kéne törnöd, hogy felébredj ebből a rémálomból bakker.
7/13 anonim válasza:
Gépész meg a jó fizetés...Ja gondolom ki van szúrva a szemed nettó 450-500 al aztán kész.Bár tény valakinek ez is jó fizetésnek számít.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
#3 Igen én is kezdem ezt érezni. Szerintem előbb megpróbálok beszélni a főnökömmel erről. Van e változatosabb, gondolkozósabb meló lehetőség.
#7 Adj hozzá +150-et meg egy céges autót.
2024. márc. 13. 13:22
9/13 Thunderfairy válasza:
Szivesen megyek a helyedre ha gondolod. Te meg gyere kukázni 100 000-ért.
Cseréljűnk, tanits be.
10/13 anonim válasza:
Ne légy punci! Most komolyan ezen aggódsz? Ez komoly.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!