Mikor érdemes/kell munkahelyet váltani? Ti mit maradnátok a helyemben? 22/F
Borsod megyében élek, Budapesten dolgozok már 2 éve.
Röviden a munkákról:
Állami szféra, közepes fizetés, biztos hely, elfogadható/jó kollégák, azonban eléggé stresszes, valamint nem tudnám magam életem végéig ebben a munkakörben elképzelni, illetve eleinte érdekelt ez a szakma, most már egyre kevésbé.
Gondolkodom, hogy leszerelek és visszamegyek Borsodba, kitanulok valami kézzelfogható munkát és ott elhelyezkedek.
A lényeg, hogy nyugodt munka legyen, ne ilyen, mint amit most a saját bőrömön tapasztalok. Azt se bánom, ha egy kicsivel kevesebbet keresek.
Budapest se a nekem való hely. Vidéken nőttem fel, a vidéki környezetben érzem jól magam.
Ti váltanátok a fent említett okok miatt?
Rendőrség?
Akkor kell váltani, ha már nem érzed jól magad, ha több a stressz mint amennyit el tudsz viselni.
Mindenképp csinálj másik szakmát, hiszen jó ha több lábon áll az ember.
Köszönöm a választ!
Különösen az elsőnek!
Nem rendőrség, hanem NAV.
Hát igen, lassan ott járok, hogy több a stressz, mint amennyit eltudok viselni. Pontosan. Eleve nem voltam hozzászokva a stresszes körülményekhez, itt meg ér bőven.
Ugyan ezt próbálom elmagyarázni a szüleimnek is, hogy az a jó, ha több lábon áll az ember.
Persze ezt tagadják, meg hogy ott ne merjem hagyni a jelenlegi munkát, meg ilyen szövegekkel jönnek. Egyszerűen nem látják azt, amit én tapasztalatok.
Felnőtt ember vagy. Igen, jó ha hallgatsz a szüleidre, de ez most pont nem az a szituáció, amiben igazuk lenne.
Engem is megpróbáltak ennyi idősen egy olyan munkahelyen tartani, ami jó pénzt hozott, de nem éreztem jól magam benne.
Kitanultam 2 év alatt más szakmát, ami nekem való és kész. Majd belenyugszanak. Ez az én életem, nem akarok 40 évig olyan helyen dolgozni amit utálok. Ez már nem a 60-es évek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!