Mikor érdemes munkahelyet váltani?
Én úgy gondolom, soha nem tudhatod meg, ha nem próbálkozol!
Merni kell lépni! Ha nem érzed jól magad, esetleg gyomorideggel mész dolgozni akkor lépni kell, mert befásulsz, bele betegszel! Nem éri meg maradni még az egészséged szempontjából sem!
Nézelődni szerintem mindenkinek a saját joga! Ne érezd etikátlannak! Úgy sem eggyik pillanatról a másikra lépnél le! Felmondási időt még úgy is ott töltöd!
Mi van már megint a koronavírussal?
A váltásban mindig van rizikó, de még mindig jobb megpróbálni, mint egy szar helyen szenvedni. A kilêpés meg nem etikátlanság, maximum hálátlanság, ha a főnököd mondjuk sok mindent megtett érted vagy rokonod.
Okos lánynak tünsz! Addig ne mondj fel amig nem biztos a másik munkahely!
Én két szék között ültem a padlóra.Felmondtam de a másik munkahelyre egészégügyi okból nem vettek fel.Az a bajod, hogy túl sokat mérlegelsz :-)
"Mikor érdemes munkahelyet váltani?"
Akkor amikor felteszed magadnak ezt a kerdest.
1. váltásom próaidő alatt volt.
- messze volt a hely
- folyton ki voltam merülve
- bunkók voltak velem
2. váltásom úgy 1,5 év múlva lehetett
- nem volt kedvem tovább a 3 mszakhoz
- bunkó volt a főök
3. váltásom kicsit kacifátosabb. Már egy ideje ott voltam, csak közben átraktak másik helyre.
- nagyon sok volt a munka
- nagyon megterhelő volt a munka
- fix mászakot csináltam az előző helyen, az újon meg 24/7, amit nem szerettem.
A mostani helyen jól érzem magam. Nem unatkozom, de nem is olyan a munka hogy idegösszeroppanást kapjak. Nincs 24/7 sem. A főnök is nagyon kedves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!