Nemrég felmondtam a munkahelyemen és azóta sok sok pletyka terjed rólam bent, szerintetek érdemes foglalkoznom vele? illetve ti mit tennétek?
Ignoráld őket.
Ha látják, hogy nem ugrassz a beszólásokra, rosszindulatra, akkor abbahagyják hamarosan.
Velem is volt ilyen. Ha elkezdesz csak úgy mentegetőzni az még gyanúsabb. Ne legyél ideges miatta, ha látják rajtad hogy zavar akkor beigazolod őket. Max ha felhozzák neked, akkor reagálj.
Tőlem pl megkérdezték gúnyos vigyorral, hogy azért ezzel az illetővel még tartom majd a kapcsolatot? Elröhögtem magam, és mondtam hogy tudom miket pletykálnak, de ha meg is csalnám a barátomat valószínű nem olyannal tenném akitől szebbet szarok ;) álmodozzanak csak tovább az ilyenek, hogy van esélyük :)
Naaa ez betett nekik. Sokan töröltek is facebookról, de már nem arról pletykáltak hogy kivel dugtam, hanem hogy milyen beképzelt vagyok.
Amúgy pár tipp; ne legyél túl barátságos, kedves munkahelyen a férfiakkal. Ne mosolyogj rájuk véletlenül se. Maradj távolságtartó, közömbös. Ne jelöld őket vissza facebookon (ezt szinte mindig dugásra felkérésnek értik). Ezek azt is félreértik, ha hosszabban elbeszélgetsz velük az időjárásról. Sajnos ritka a kivétel.
Én nem értem, mi a pletyka, hogy kivel feküdtél le. De hogy tudnád ezt a pletykát leállítani? Bemész a volt munkahelyedre, odahívsz mindenkit, es egy sámlira állva hangosan elmondod, hogy nem feküdtél le az XY nevű emberrel? Vagy párod anyukáját megkéred, hogy terjessze, hogy nem feküdtél le az illetővel? Teljesen értelmetlen, még jobban pletykálnának.
Hagyd az egészet, majd elfelejtik az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!