Friss munkahelyen egyből megy a kavarás, mit reagáljak rá?
1. A beosztásodhoz neki semmi köze!
2. Nem tetszik valami, vagy nem bírja idegekkel le is lehet számolni.
3. Egy négyszemközti beszélgetés nem tartozik rá!
4. Ha továbbra sem fejezi be: kötekedik, inzultál, fenyeget akkor rendőri intézkedést kell kérni!
Ha jól értelmezem, te akaratodon kívül kerültél ebbe a (bocsánat) de sz*r helyzetbe... Én a helyedben azt tenném, hogy beszélnék a főnökkel négyszemközt, de teljesen őszintén. Elmondanám, hogy kialakult egy furcsa helyzet és elég nyomasztó légkör az intézményben, és szeretném ezt vele tisztázni, megbeszélni. Mondd el neki, hogy te nem pályazol az ő helyére, viszont te szereted ezt az óvodát, és a munkádat is szeretnéd továbbra is végezni.
Ha intelligens a jelenlegi vezető, akkor megtudjátok beszélni és nem fog rád "pikkelni". Ha olyan szinten van, mint az említett "kollega" , akkor nem tudsz velük mit kezdeni... jobb is egy ilyen mérgező légkörből kilépni.
Én is hasonló helyzetben vagyok, én vezető lettem, pedig egyáltalán nem akartam, és azóta nagyon megváltozott a kollégáim hozzáállása, vannak nálunk is "kavarók" de fel a fejjel, én azt mondom a saját lelkiismeretéért felel.
Ami rajtad múlik tedd meg, ami nem rajtad múlik, azon úgysem tudsz változtatni.
A legrövidebb út mindig az egyenes…
Beszélj a főnökkel ezekről őszintén vele, és kész.
Sokkal egyszerűbb az élet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!