Mennyi év végi prémiumot kaptatok 2024-ben?
Figyelt kérdés
Ha lehet írjátok meg azt is, hogy melyik városban és milyen cégnél dolgoztok úgy nagyjából.dec. 19. 23:46
31/40 anonim válasza:
Férjemék két bejglit kaptak, ő egy fővárosi viszonylag nagy informatikai cégnek dolgozik. Én állami egészségügyben vagyok, az intézménytől nem kaptunk semmit. Van alapítványunk is, tőlük kaptunk 60.000 ft bónuszt + ajándékcsomagot bejglivel, szaloncukorral.
32/40 anonim válasza:
Fejér megyei autóipari multi, kb. 20 ezer Ft értékű ajándékcsomag(szalámi, méz, milka szaloncukor, desszert, kávé, bor). Ez alap mindenkinek, csoportvezetőktől felfelé meg ki tudja, mi nem.
34/40 anonim válasza:
Önkormányzati cég, a bónusz fèl havi fizum ès egy zacskó szaloncukor.
35/40 anonim válasza:
Semmit, hova gondolsz már? A januári bért módomban állna elkölteni most. Tartós cumókkal pont tele a kamra és a fagyók, szóval hagyom inflálódni a szerencsétlent. Nagyrészt úgyis Romániában költöm el, kb 100k és a kissé felélt fagyasztóláda újra olyan, mintha kezdene tele lenni. Itthon ugyanez akcióvadászgatva jó ha megáll 150k alatt úgy, hogy többször megyek érte, messzebbre, és még az üzemanyagon is bukok a románhoz képest tankonként vagy 1300-at (30l), a minőség meg mintha mostanában olyan lenne, hogy inkább talán az itthoni szaglik jobban: a friss benzin diesel szagú, a kipufogóból meg valami csoda, hogy mik jönnek már a jó öreg ladafüst szagon túl (katalizátor nyilván KO).
36/40 anonim válasza:
Napi 3 órát dolgozom. Takarítónő vagyok.
40 ezer forintot kaptam.
37/40 anonim válasza:
Nekünk 10 állandó bejelentett és 3 napi bejelentéses alkalmazottunk van. Van aki már a kezdetektől van aki 2 hónapja van nálunk.
Így az év végi prémium 100.000 és 400.000 Ft között mozog/fő.
Plusz évente váltakozva halat, kacsát vagy hurka-kolbász csomagot + pálinkát készítünk össze minden családnak.
38/40 anonim válasza:
Győr, autóipar. Adventi kalendárium, céges vacsora és ledolgozott évek után járó összeg.
39/40 anonim válasza:
Budapest, német tulajdonú középvállalat, nettó 1,6 milliót kaptam.
40/40 anonim válasza:
magyar cég. tavaly volt valamennyi, idén 0ft. persze a főnök külföldön karácsonyozik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!