Mennyi év végi prémiumot kaptatok 2024-ben?
Figyelt kérdés
Ha lehet írjátok meg azt is, hogy melyik városban és milyen cégnél dolgoztok úgy nagyjából.dec. 19. 23:46
11/40 anonim válasza:
Kemény 34 ezer forintot, az egy évnél régebbiek 50 ezret kaptak. Kicsit rosszul esett, hogy 8 hónap után még új tag vagyok, mikor olyan, mintha ezer éve itt dolgoznék (beilleszkedtem, mindent kenek-vágok😃), de nemrég megtudtam, hogy valami vidéki még nagyobb főnök döntött erről, nem is a mienk aki ott van velünk, azt se tudom, ki az, nyilván ő sem ismer engem, azóta kevésbé zavar a dolog, ez van.
12/40 anonim válasza:
Zala, egyetem, bruttó 96 ezer (nettó 64).
14/40 anonim válasza:
Németország +150 euró nettó.. külsős vagyok..
16/40 anonim válasza:
Gyál, amerikai multi, semmit nem adott
17/40 anonim válasza:
Nemetorszag, tanarno,15€ ajndekutalvany...
18/40 A kérdező kommentje:
Ez eddig elég siralmas, hozzáteszem én se kaptam semmit, de nálunk nem teljesítményre, hanem pofára adták a bónuszokat.
dec. 20. 08:04
20/40 anonim válasza:
Egyelőre semmit, pedig ígértek fél havi fizut bónusznak. De lehet elmarad, az előző években is csak szaloncukrot kaptunk, vagy szalvétát.
BP, állami szféra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!