Mennyit keres egy barber férfifodrász manapság?
Barber az egy finomított borbély kifejezés olyan mint a szolga most miniszternek hívják.
Amúgy 250-ezret, 3-hónap alatt.
Számold ki:
Nyitva van 10 órát, fél óra 1 hajvágás ami 4.000.
Az max napi 20 ember azaz ha teli van aznap 80.000.-
De ha csak 10 ember megy csak hajat vágatni akkor 40.000.-
Ha minden nap van 10 embered és 20 napot dolgozol akkor havi: 800.000.-
-50.000 KATA
- 100-200 ezer a helybérlet + a kellékek + rezsi.
Szóval mondjuk 800.000-250.000= 550.000.- kézhez.
Persze ha jól dolgozol, megvan a visszatérő ügyfélköröd és ebben csak hajvágás van, festés, szakál nincs.
Ez kb. egy kisvárosban így néz ki ahol nincs nagy konkurencia. 500 havonta meglehet.
#4essel alapvetően egyetértenék...de sajnos 6000 alatt sehol nem vàgattam hajat az elmúlt 3évben.
És ennél màr csak dràgàbb helyek vannak...
Na a 30 éves tapasztalattal rendelkező 60 éves Julika nénit megnézném, hogy hogyan vág le egy modern hajat mint a mostani barberek…
Ahol lakom ott is hasonló 20-30 éves tapasztalattal rendelkező fodrász “nénikék” vannak. Oké az megvan nekik, hogy dajer (nem tudom jól írom e..), festés de amikor mondod neki, hogy szépen fokozatosan átmenetesen lentről x-mm indulva azt se tudja mit kezdjen vele…
1x mentem egy minőségi barberhez, azóta nem vagyok hajlandó más helyre járni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!