A kollegaid közül van baratod akivel máskor is talalkoztok?
Figyelt kérdés
dec. 5. 12:43
11/17 anonim válasza:
1-el van, akivel nem találkozunk, de többet beszélgetünk egymással, mint a többivel.
12/17 anonim válasza:
nincs. Munkahelyre pénzt keresni járok, nem barátkozni.
13/17 A kérdező kommentje:
12# de miért? Mindig kozossegekben baratkoztunk. Suli, középsuli,egyetem. A munkahely miért más?
dec. 5. 20:09
14/17 anonim válasza:
Munkahelyi barát van, de az a barátság mégsem annyira mély, hogy a "kinti világban" is jelen legyen.
15/17 anonim válasza:
Nincs. Lesz egy erőből szervezett, értelmetlen tivornya, de saját elhatározásból nem szoktam a munkán túlmutató mélységben foglalkozni kollégákkal. Éles határt szoktam húzni a munka és a magánélet között annak ellenére is, hogy a munkám a hobbim is egyben!
16/17 anonim válasza:
Eleinte én is barátkoztam munkahelyen, de az idő előre haladttával ebből a baráti vagy haveri kapcsolatból, egy jókora átvágás lett. Amikor volt egy előre lépési lehetőség, ez az úgymond barát, úgy átvágott hogy még pislogni sem tudtam. Ezért nem erőltettem a munkahelyi barátkozást, a munkahelyre dolgozni járok, és nem ismerkedni.
17/17 anonim válasza:
Van egy, az irodatársammal nagyon jóban lettünk. Jelenleg cseden van, babanèzőbe is meghívott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!