A kollegaid közül van baratod akivel máskor is talalkoztok?
Figyelt kérdés
dec. 5. 12:43
1/17 anonim válasza:
Nincs, egy volt kollegával egyszer kondiztunk együtt, de a kövi alkalommal nem sikerült szólnia, hogy nem jön én meg vártam, hogy mikor ír, hiszen megígérte. Azóta nem hívtam sehova.
2/17 anonim válasza:
Bárcsak olyan kollégáim lennének, akiket munkaidőn kívül is szívesen látnék.
3/17 anonim válasza:
Nincs. Amúgy kedvelem minden kollégámat, de heti 40-50 óra bőven elég velük összezárva.
5/17 anonim válasza:
Nincs. A munka az munka és ne keveredjen a magánélettel.
7/17 anonim válasza:
Korabbi munkahelyemen tobb is volt, sokakat korábbról is ismertem, másokkal meg ott lettünk jóban, nem csak 1-2 sör, hanem grillezesek, hazibulik.
A jelenlegin nincs, külföld, en nem tudok annyit inni es foleg beszélni mint a helyiek.
8/17 anonim válasza:
Inkább nem erőltettem ezt a fajta barátságot, munkahelyen elvagyunk, de itt ezen a ponton meg is állok.
9/17 anonim válasza:
Konkrét barát nem, de főnökasszonnyal nagyon jóban vagyok és túráztunk már együtt.
10/17 A kérdező kommentje:
Aki azt mondja nem keveri a munkát a baratkozassal az miért mondja ezt?
dec. 5. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!