A munkátok során gyakran találkoztok értetlen emberekkel?
Korábban hivatalban dolgoztam, ott voltak idióta panaszbejelentők. Nem értetlenek voltak, hanem szimplán hülyék. Hogy a szomszédjuk sugarazza őket, emiatt rosszul alszanak, magas a vérnyomásuk stb. és a hivatal rendszabályozza meg a szomszédjukat, vetessék le a ház tetejéről az antennákat stb.
Gyakorlatilag unatkozó, félig-meddig demens nyuggerek voltak, akik utálták a szomszédjukat vagy a többi lakót és mindenhol följelentgették őket. Ügyesen lepattintottam őket: mindig megmagyaráztam, miért nincs hatáskörünk semmit se tenni, viszont ő SAJÁT KÖLTSÉGÉRE megrendelhet mérést itt és itt.
A másik kategória az unatkozó kismama, akinek sokszor beteg a gyereke és ezt ilyen-olyan jelenségekkel hozza összefüggésbe. Hát itt is elmondtam, hogy saját költségre át lehet szabni az egész házat (mondjuk itt ingyen kimentünk mérni, persze minden érték normális volt) és magamban hálát adtam az égieknek, hogy az én feleségem nem nyaggat ilyenekkel engem.
Megtanultam, hogy az emberek csak a bunkóságból és az agresszivitásból értenek.
Ja, és csak 1-2 szavas, tőmondatokat hallanak meg. Le, fel, előre, hátra, igen, nem,...
Iszonyat sokkal. XD
(UCC hívők, tévképzetesek, mentális betegek, stb)
Nekem közvetlen kollégáim viselkednek így, - akikkel t órát össze vagyunk zárva u időközönként (és nincs választásunk)!
Sajnos ez egy olyan téma, amelyre komoly ráhatással nem lehet önmagában az ember, - ehhez partner is kellene, amely nem erőssége a magyar mentalitásnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!