Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkátok során gyakran...

A munkátok során gyakran találkoztok értetlen emberekkel?

Figyelt kérdés
Gondolok itt furcsa páciensekre, valamint nehéz felfogású vevőkre/ügyfelekre

2023. febr. 15. 12:02
1 2
 11/19 Metionin ***** válasza:
63%
Extra ritkán de akkor extra hülyék.
2023. febr. 15. 13:45
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
elég híres európai múzeumban vagyok teremőr, tudnék mesélni... lassan már inkább az tűnik fel ha valaki felnőtt ember módjára viselkedik.
2023. febr. 15. 13:49
 13/19 anonim ***** válasza:
43%
Itt gyakrabban.
2023. febr. 15. 15:52
 14/19 anonim ***** válasza:
30%
Van egy pár. De mindegyikkel tisztességesen és normálisan kell beszélni és viselkedni, hiszen nem tudhatod mit hoz a jövő.
2023. febr. 15. 16:57
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer halpedikűrben dolgoztam strandon.

Volt aki megkérdezte hogy fertőtlenítem a halakat?

- mégis mire gondolsz, mivel fertőtleníteném őket?

- hát mondjuk hypoval.

Nem bírtam ki, kiröhögtem. Mondtam hogy persze, kimosom őket hypoban. Nem gondolod hogy megdöglenének? 😂😂

Nem. Nem gondolta...

Ezek piraaaannnnnyák? Megeszik a lábam? (sokan tényleg halálosan komolyan kérdezték)

Igen, a húst a mellettünk nyíló kannibál standon fogjuk árusítani. / persze, volt aki engedélyezte hogy piranha pedikűrt nyissanak itt, a tulaj pedig büszkén vállalta hogy sz4ros 2000 forintért börtönbe megy. / nyilván ha piranha lenne, akkor nem lenne legális.

Ebédidőben sokszor volt hogy okoskodtak, miért nem csinálok kezelést. Mondom anyád pitsájáért, ugyanannyi fizum lenne ha csinálnék. Az ebédidő jár. HáddEE ÉN mOst vagYok itt.

-én meg már itt se vagyok!

Ez munkaügyis kiközvetítés volt. Amúgy általában recepciós munkákat vállalok el. Ennyire fogyatékos emberekkel nem találkoztam még, mint a strandon.

2023. febr. 15. 18:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Néhaa igen, de nem sűrűn.
2023. febr. 15. 18:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. febr. 16. 17:27
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Egészségügy napi szinten, nem is eggyel, az a ritka ha valaki normális. Arány napi 200 emberből kb. 10 ha kedves, intelligens. A többinek látszik a sötétség...
2023. febr. 18. 22:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem a kollégáim is fogyatékosak, nagyon kevés a normális. A vendégeknek meg a 90 százaléka beteg ember. Átlagemberek, akik eljárnak boltba, étterembe, cukrászdába azért, hogy direkt kiszolgáltassák magukat. Ezzel semmi gond nem lenne, ha mindezt nem úgy tennék, mint valami felsőbbrendű lény, aki köszönés nélkül megjelenik, le se sz@rja az eladót, flegmázva ugráltatja őket és mindig neki áll feljebb. A stílus, amivel megnyilvánul alpári és sértő, ennek ellenére vergődik. Nagyon unalmasak már az emberek. Ráadásul egyre butábbak, sötétebbek. Ebből fakad, hogy bejön a paraszt, a kis fejében elképzel vmit, elmondja, majd néz hülyén és nem érti, ha nem elkészíthető, amit kér. S kajak nem érti...ráadásul még az eladó a hülye...vicc kategória.
2023. ápr. 20. 00:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!