A munkátok során gyakran találkoztok értetlen emberekkel?
Egyszer halpedikűrben dolgoztam strandon.
Volt aki megkérdezte hogy fertőtlenítem a halakat?
- mégis mire gondolsz, mivel fertőtleníteném őket?
- hát mondjuk hypoval.
Nem bírtam ki, kiröhögtem. Mondtam hogy persze, kimosom őket hypoban. Nem gondolod hogy megdöglenének? 😂😂
Nem. Nem gondolta...
Ezek piraaaannnnnyák? Megeszik a lábam? (sokan tényleg halálosan komolyan kérdezték)
Igen, a húst a mellettünk nyíló kannibál standon fogjuk árusítani. / persze, volt aki engedélyezte hogy piranha pedikűrt nyissanak itt, a tulaj pedig büszkén vállalta hogy sz4ros 2000 forintért börtönbe megy. / nyilván ha piranha lenne, akkor nem lenne legális.
Ebédidőben sokszor volt hogy okoskodtak, miért nem csinálok kezelést. Mondom anyád pitsájáért, ugyanannyi fizum lenne ha csinálnék. Az ebédidő jár. HáddEE ÉN mOst vagYok itt.
-én meg már itt se vagyok!
Ez munkaügyis kiközvetítés volt. Amúgy általában recepciós munkákat vállalok el. Ennyire fogyatékos emberekkel nem találkoztam még, mint a strandon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!