HR-en gyárban sok buta jelentkezővel találkoztok?
Lenézheted a buta jelentkezőket - kérdező, - de "Ha a paraszt nem sz@rik, az úr nem eszik!"
Vésd jól a fejedbe a létező mondást!
Én mérnökként dolgozom Home Officeban a magyar átlagfizetés duplájáért, tehát hidd el, hogy nem a gyári melós frusztráltsága bedzél belőlem, de a legprimitívebbek tényleg a 20-as HR-es picsák még akkor is, ha egyetemet végzettek.
Egy interjú-időpontot vagy a munkaszerződés 1-2 pontját sem lehet velük normálisan megbeszélni, mert funkcionális analfabéták, gondban vannak a számokkal, illetve nem tudnak szöveget értelmezni.
Az öntudatuk viszont hatalmas, és óriási hisztit tudnak csapni, ha ezekre nagyon enyhe, udvarias módon rávilágítom őket.
Teljesen felesleges szegmens , de sajnos ez a modi. Sok burokratikus pozicio csak azert van, hogy az is hivatalosan dolgozzon(es legyen nyugdija) aki szop es nyal. Ez ennyi.
Butakkal talalkozol? Lehet. Szar a fizetes? Biztos. Ha a sok szemetlada jelentosen megemelne a fizut (nyilvan van ahol ez tenyleg nem lehetseges). Beszelek itt +40 +50 +60 +70%-rol akkor latnal ertelmesebb jelentkezoket is! A legtobb szarevo megegyezik az atlagos fizuban es barmilyen ceghez mesz az adott szakmaban kb. belonek egy +-20% os fizu tartomanyba. ES es teljesen fuggetlen a beveteltol es a profittol.
Van kivetel, de keves. Ahol jobb a legkor az az orvosi,jogi es hasonlo palyak(mert ott sokszor van maganprakszis)
Szerintem sem a jelentkezőket kéne minősíteni, mikor ott a HR. Annál feleslegesebb munka a világon nincs. el nem tudom képzelni, mit csinálnak napi 8 órában bent.
szakmai kérdéseket nem tudnak feltenni, mert nem értenek hozzá, jobb esetben makognak borzasztóan kiejtéssel angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!