Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem volt ez az állásinterjú...

Nem volt ez az állásinterjú gáz? 29/F

Figyelt kérdés
Az interjúztató olyan személyes kérdéseket tett fel, hogy mit csinálok most a hétköznapokban? Mondom munkát keresek, illetve megkérdezte családom van -e, szülőkkel lakom, mondom nincsen, és egyedül lakom, erre ő: Hogyan tudja magát eltartani, illetve azért ilyen alkalmi dolgok össze jönnek? Az alkalmi dolgok alatt én azt értettem, hogy a munkára gondol, arra azt valaszoltam hogy hiába jelentkezem nem válaszolnak sehonnan, de így visszagondolva szerintem szexuálisan érthette... Momdta szimpatikus vagyok, hétfőig mindenképpen visszajeleznek

dec. 5. 10:24
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Szemtelenségnek tartom, ha ennyire belekérdeznek valakinek a magánéletébe.
dec. 5. 10:32
 2/10 anonim ***** válasza:
67%

Van ahol be kell jegyezni, hogy valaki magánvállalkozó-e, vagy lenne-e másodállása.

Lehet érdekelte, hogy most míg keresel munkát dolgozol-e valahol, számítani kell-e felmondási időre, vagy ha komolyabban maszekolsz akkor nem-e maradnál ki a munkából.

A szülőkkel lakást gondolom amiatt kérdezte, hogy fogsz-e költözni, mert ha igen akkor lehet tőlük is le fogsz lépni.

Mivel mondtad, hogy egyedül laksz, ott megint elő jöhetett az előző kérdés, hogy akkor csak van néha valami munka vagy valami?? Vagy miből van bevételed??

dec. 5. 10:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmi munkára értette.
dec. 5. 10:49
 4/10 Kései Sirató ***** válasza:
77%
Nem volt gáz, szerintem természetes, hogy érdekli, milyen gyorsan tudnál kezdeni, fel kell-e mondanod, vagy mit csinálsz éppen. Én amikor munkanélküli voltam, besegítettem a férjem vállalkozásába, mint segítő családtag, minden munkanélkülinek más és más a helyzete.
dec. 5. 10:52
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
Utálom amikor ennyire belekérdeznek dolgokba, hazudni szoktam, úgyis az egész arról szól hogy hogyan tudsz színészkedni.
dec. 5. 10:53
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Ebből a kontextusból ítélve szerintem inkább alkalmi munkára érthette egész biztosan.
dec. 5. 12:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem szexuális közeledés volt, te egyszerű... Arra volt kíváncs, hogyan állsz anyagilag, mennyire vagy kiszolgáltatott, mennyi bérben állapodjatok meg, vagy ha felvesznek, mennyire volnál kihasználható. 🤦

Ennyire nem látsz a sorok közé?

dec. 5. 14:04
 8/10 anonim ***** válasza:
80%

Ilyenkor nem közeledni akarnak.

Egyik interjún amikor azt firtatták szeretnék-e gyereket kicsúszott a számon egy "közöd bmeg?".

dec. 5. 18:33
 9/10 Kései Sirató ***** válasza:
17%

Mert halvány fogalmad sincs arról, mi a különbség a gyes, meg az aktív munkavégzés között.

dec. 6. 08:46
 10/10 anonim ***** válasza:
39%
Én sem szeretem, ha ennyire belekérdez egy idegen a magánéletembe. Van, ami illegális is, pl amit a 8-as írt, hogy gyerekre kérdeznek rá burkoltan. Nem tehetik meg, de megteszik, tőlem is kérdezték, "mik a tervei az elkövetkezendő 5 évben szakmai és MAGÁN életben?" Ugyanez a nő megkérdezte, hogy a párom mivel foglalkozik, magyarul, hogy elég e neki kevesebb bért adnia, meg hogy vajon próbálkozunk e már gyerekkel. De a leggázabb az volt, amikor annyira rákérdezett az egész életemre a kiscsaj, hogy konkrétan köhögő rohamot kaptam, annyira menekülni akart a szervezetem a sok kínos téma elől. És még le is cseszett, hogy én nem hagyom, hogy megismerjen...
dec. 7. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!