A szeniorabb emberek is izgulnak állásinterjú előtt?
Figyelt kérdés
Emlékszem amikor pályakezdő voltam nagyon izgultam interjúkon és nem tudtam jól kifejezni magam sok esetben. Gondoltam pár év eltelik és nem lesz probléma ez, de most is azért még mindig van bennem egy kis lámpaláz. Teljesen más egy interjú, mint egy sima megbeszélés a munkában a mindennapi feladatokról. Vagy az is nagyon zavar, ha valami gyakorlati feladatot adnak és nézik hárman ahogy csinálom. A munkában egyedül sokkal nyugodtabban lehet ezt csinálni és szólni, ha megvan. Persze tudom, hogy igazából nem tragédia, ha feltesznek egy kérdést és nem tudok rá válaszolni, most így jártam, lehet tovább lépni, nem történik semmi komoly, nem fogja megírni az újság, ők is elfelejtik az egészet pár nap múlva.nov. 5. 19:43
1/3 anonim válasza:
Nem. Első interjúmon halálra izgultam magam. Ma 35 évesen voltam interjún, olyan volt számomra mint egy reggelizés.
3/3 anonim válasza:
Ember-, tapasztalatfüggő, szóval létezhet ilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!