Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy állásinterjún nem teljesen...

Egy állásinterjún nem teljesen alap kérdés manapság (ha a munkakör amúgy lehetővé teszi) hogy mennyi HO van a cégnél?

Figyelt kérdés

Nyilván ezt a kérdést nem a tetőfedő és nem is a szobafestő teszi fel.

de ahol a HO elvileg működhet (back office jellegű melók) ott nem alap kérdés hogy egy héten hány nap bejárós hány nap HO?

(és ugye ha nulla nap HO hát akkor valószínűleg kár egymás idejét rabolnunk)

ma 13:02
 1/10 anonim ***** válasza:
De, nyugodtan megkérdezheted. Ha nem tetszik nekik, akkor az gondolom azért van, mert nem engedik, de ha te emiatt úgyse mennél oda dolgozni, mindegy mit gondolnak rólad a kérdés miatt.
ma 13:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Nagyjából heti 3 nap a törvényileg megengedett.

Aki ennél többel van az már távmunkaszerződéses amire más szablyozás vonatkozik.

ma 13:08
 3/10 A kérdező kommentje:
"Nagyjából heti 3 nap a törvényileg megengedett." Hát itt ezzel nem lesz gond mert 1 napot se adnának így nem fogjuk túllépni.. ill hát ide se jövök, így eleve mindegy.
ma 14:04
 4/10 anonim ***** válasza:
És most akkor mi a bajod? Feltetted a kérdést, kaptál rá választ.
ma 14:42
 5/10 A kérdező kommentje:

az a kérdésem akkor (a gyengébbek kedvéért) hogy miért vették ezt a kérdést tőlem valami elképesztő rossz néven? mi rosszat kérdeztem?

mert olyan pofát vágott a (leendő...) főnök mintha azt kérdeztem volna megb *****hatom-e a lányát?

ma 14:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem ez volt a kérdésed. Majd legközelebb kiírod értelmesen.
ma 15:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha interjún is ilyen hangnemben kérdeztél nem a kérdéssel volt a baj hanem azzal ahogyan feltetted.
ma 15:27
 8/10 A kérdező kommentje:
az interjún megkérdeztem az 5 napból hány nap kell bejárni és hány nap HO? ők meg erre mintha az anyját akartam volna megvenni k**nak odalökte "mi a jelenléti kultúrában hiszünk" én meg köszöntem a csodás lehetőséget és eljöttem. Hinni a templomban kell.
ma 15:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy meglepődtek a kérdéseden. Ha ők egy alapvetően bejárós hely, akkor csak miattad nem fogják megváltozatni a cég működését. Az gondolhatták, hogy nagy vonalakban már tisztában vagy a céggel kapcsolatban. Telefonos előszűrésre nem kerül sor az interjú előtt?
ma 16:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Mert mondjuk nem úgy kezded, hogy te egyenesen elvárod a home office-t, hanem megkérdezed, hogy van-e rá egyáltalán lehetőség. Ja és ahol van, ott sem jár ám mindenkinek alanyi jogon.

Amúgy az alapítványi iskolában úgysincs HO.

ma 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!