Előfordult már Veled, hogy azután derült ki, hogy nem az a feladatod, amit az állásinterjún felvázoltak Neked, miután egy munkahelyen munkába álltál?
Figyelt kérdés
Mi volt a munkád? Mi volt a munkaköri leírásodban? Milyen feladatot kellett valójában végrehajtanod? Otthagytad-e a munkahelyedet emiatt?2023. márc. 26. 15:40
1/4 anonim válasza:
Olyan volt, hogy felkínáltak egy más, magasabb fizettségből járó pozíciót, mondván szerintük alkalmasabb vagyok rá. Nem vállaltam, mert tudom sokszor sokat néznek ki belőlem az emberek, pedig egy csődtömeg vagyok.
2/4 anonim válasza:
Éttermi mosogatás. Azt nem mondták, hogy a munkám végén a saját placcom után a szakácsok terepét is nekem kell takarítanom, felnyalni az általuk hagyott mocskot. És végül ezért küldtek el a próbaidő alatt, mert hogy 7 óra kimerítő mosogatás után nem voltam képes csillogós-villogósra polírozni a konyhát és a sütő és főző eszközöket.
3/4 anonim válasza:
Mindig ez van, és a mai világban erre 2*-esen is számolni kell: szinte unniverzálisnak kell lenni ma.
4/4 anonim válasza:
Felvettek gépkezelőnek, majd számon kértek, miért nyulkálok a géphez, meg miért kérdezgetek annyit....?!?!?! Bocs?! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!