Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Előfordult már Veled, hogy...

Előfordult már Veled, hogy azután derült ki, hogy nem az a feladatod, amit az állásinterjún felvázoltak Neked, miután egy munkahelyen munkába álltál?

Figyelt kérdés
Mi volt a munkád? Mi volt a munkaköri leírásodban? Milyen feladatot kellett valójában végrehajtanod? Otthagytad-e a munkahelyedet emiatt?

2023. márc. 26. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Olyan volt, hogy felkínáltak egy más, magasabb fizettségből járó pozíciót, mondván szerintük alkalmasabb vagyok rá. Nem vállaltam, mert tudom sokszor sokat néznek ki belőlem az emberek, pedig egy csődtömeg vagyok.
2023. márc. 26. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Éttermi mosogatás. Azt nem mondták, hogy a munkám végén a saját placcom után a szakácsok terepét is nekem kell takarítanom, felnyalni az általuk hagyott mocskot. És végül ezért küldtek el a próbaidő alatt, mert hogy 7 óra kimerítő mosogatás után nem voltam képes csillogós-villogósra polírozni a konyhát és a sütő és főző eszközöket.
2023. márc. 26. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ez van, és a mai világban erre 2*-esen is számolni kell: szinte unniverzálisnak kell lenni ma.
2023. márc. 26. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Felvettek gépkezelőnek, majd számon kértek, miért nyulkálok a géphez, meg miért kérdezgetek annyit....?!?!?! Bocs?! 😂
2023. márc. 27. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!