Milyen munkakörök vannak ahova könnyen felvesznek jelentős végzettség nélkül?
Figyelt kérdés
Kereskedelemben van tapasztalatom kasszázás, árupakolás stb. De valamiért nem vesznek fel most boltokba sem. Érettségim van és 1 éves logisztikai ügyintéző OKJ de az a képzés nem sokat ért és nem értek az irodai munkához még...
Milyen üzlet van esetleg ahova könnyű bekerülni vagy munkakör?
2023. máj. 6. 12:47
2/7 anonim válasza:
Ha a beképzelt Hr-es nőknek nem szimpatikus a jelentkező, akkor sehol sincs esélye kb. Sajnos a Hr-es nők szimpátia alapján döntenek, és nem képességek alapján! Nekem egyik helyen, ahova jelentkezni akartam, meg is mondták kerek perec majdnem szó szerint, hogy csak nekik szimpi embereket vesznek fel!
4/7 anonim válasza:
#2 miért kellene felvenniük olyat, aki nem szimpatikus? A HR az első szűrő, utána jön a szakmai interjú a főnökkel, azon is át kell menni ám.
Nekem volt olyan főnököm (egyben egyetemi tanárom, aki a diákok közül is toborzott), hogy hiába jó valaki szakmailag, ha nem szívesen dolgozna vele együtt, nem fog neki munkát adni. Szerintem ez teljesen fair dolog.
5/7 anonim válasza:
Irodai adminisztrációs munkák, telefonos ügyfélszolgálat. Bár a legtöbbhöz kell tapasztalat, de nem mindhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!