Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állásból állásba könnyebb...

Állásból állásba könnyebb pályázni, mint munka nélkül állásba?

Figyelt kérdés

dec. 4. 23:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Nem
dec. 5. 00:29
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Az mondjuk előny, hogy fel tudod venni a telefont bármikor. Amikor a leváltani kívánt munkahelyemen munkaidőben hívtak állásinterjú miatt, legtöbbször esélyem sem volt felvenni. Pályázásnál max az lehet hátrány, ha nagyon sok idő telt el az utolsó munkahely óta.
dec. 5. 00:34
 3/18 anonim ***** válasza:
84%

Lényegtelen. A munkáltatóknak általában több, mint fél év betölteni egy pozíciót, így az az 1 hónap felmondási idő nem igazán számít nekik.

Ha meg épp munkanélküli vagy, akkor talán azért annak az ideje lehet kérdés tárgya... ha már több, mint fél év, akkor lehet gyanús, és jó magyarázatot kell adnod rá.

dec. 5. 00:44
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Azt nem értem kinek mi köze, hogy vki miert nem dolgozott fél évig pl . Lehet eü-i problema, családi és igazabol barmi…. Ha alkalmas a munkakörre, igènyes és szimpatikus, ki nem szarja le?
dec. 5. 02:03
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tapasztaltam, hogy előny. Sokkal magabiztosabb az ember, jobb alkupozícióban van, hiszen nem a megélhetés függ attól, felveszik -e.
dec. 5. 05:33
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindig úgy váltottam.

Addig nem mondtam fel előző munkahelyen míg a másikat nem találtam.

dec. 5. 06:00
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ma Mo.-n sehogyan sem egyszerű.
dec. 5. 06:12
 8/18 anonim ***** válasza:
Egyetértek az ötössel!
dec. 5. 07:28
 9/18 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Szerintem is könyebb állással munkát keresni, hisz nem kuncsorogni kell, hanem megmondod mit szeretnél….
dec. 5. 07:34
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs összefüggés. Max annyival jobb munka alatt pályázni, hogy nem idegeskedsz, hogy mikor jön valami és valamennyire válogathatsz is.
dec. 5. 07:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!