Mindegyik rossznak tűnik, ahol felmondtam.
Legrosszabbak: konyha, 13 órás műszakokkal , normális szünet nélkül…. Főnök mondta: “dolgozz és közben egyél!”
Ügyfélszolgàlat se volt kutya, a telefonon beszélgetéssel töltött időd számított csak munkaidőnek. Szó szerint beszélj napi 8 órát.
Mindkét munka alig minimálbér fölött. :(
2 munkahely vetekszik ezért a címért.
1. Bevásárlóközpontban keleti sálakat, ruhákat, ékszereket árusító stand. Életművész alkoholista volt a főnök, aki mindig piaszagúan jött oda, amikor leltározott. Gyakran nem tudott számolni, aztán engem b.ogatott miatta. Amikor nem volt ott, rajtam kereste a főbérlője, nem fizette ki az albérletét. Utolsó fizetésemet meg sem kaptam tőle. Mivel stand, ezért folyamatosan megtalált minden kanos nagypapa meg csöves, gyanús arab, olyanok, akik azt hitték, infópult vagyunk...
2. Kulturális alapítvány, ahol egyetemi gyakorlaton voltam. Főnök néni nagyon nem profi... az hagyján, hogy külsőre annyira igénytelen, hogy amikor a lépcsőházban várt rám az iroda előtt, azt hittem, hogy csöves... de folyamatosan megbeszélt mindenkivel mindent - nemcsak velünk, ügyfelekkel, újságírókkal, partnerekkel - aztán nem teljesítette, nem ment el interjúkra, nem küldött el határidőre anyagokat, elkésett találkozókról piti ügyek miatt, és neki állt utána feljebb; a férfi kollégákkal mézes-mázos néhány esetben szexuális zaklatást súroló módon, a női kollégákkal tahó; minősíthetetlen stílusban és hangnemben kutyázott mindenkit (kivéve a fiúkat); nem azt kérte, amire gondolt, aztán számonkért minket, hogy miért nem azt csináltuk, amit gondolt :D; full nem térképezte fel a kollégák hozzáértését, tapasztalatát állásinterjúkon, aztán csodálkozik, hogy nem tudják azt, amit ő elvár (pl. marketinges tapasztalattal felvett vkit, aztán nézett ki a fejéből, hogy nem dolgozott még facebook hirdetésekkel a nő, amikor... hát attól függetlenül, hogy foglalkozott marketinggel, pont a facebookkal nem... és ezt neki, a főnökömnek kellett volna megtudakolnia az állásinterjún, hogy oké, azt írod, dolgoztál marketingesként egy tánciskolának.. milyen feladatokat végeztél ott?). Összeférhetetlen undorító perszóna volt. A munka tök jó volt, csak ő ne lett volna.
5/15
Ez az egri Apolló volt -Zolika vezényletével?
70-es évek közepe. Egy külkereskedelmi vállalat, bonyolítói, előkészítő munka.
16 nm-es szobában 5 nő, nyíltan piszkálták, fúrták egymást. Amint kiment az egyik, azonnal kikezdték. Visszajött, kiment egy másik, akkor meg mindannyian őt kezdték ki.
2 hónap múlva menekültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!