2/8 anonim válasza:
Minden munkahelyem rossznak tűnik visszatekintve, de a legrosszabb gyárban dolgozni volt.
3/8 anonim válasza:
Egy kis sufniban berendezett nyomda. Teljes fejetlenség az ügyfélszerzésben, az előkészítésben, a kész termék ellenőrzésénél, mindenben.
4/8 anonim válasza:
Autómosó. Legalább 8 órát güriztem és kaptam 3000-et egy napra.
Na jó, nem most volt, de akkor is egy VICC!
Úgy otthagytam őket mint a Πcs@!
5/8 anonim válasza:
Az első egy ládagyártó üzem éjszakai műszak 12 órás, megállás nélkül, betanítás nélkül élesben pár perc után, öltöző, és étkező nélküli. Azt is el tudom képzelni, hogy illegális üzem volt, mert nem sok szabályt tartottak be. A második egy kisrepülőgép gyártó üzem. Teljes fejetlenség mindenütt. Nem mutattak meg semmit, de elvárták, hogy mindent tudj. A főnökök között se volt egyetértés. Olyan igazi kis magyar üzem volt, rendszer nélkül, káosz minden részen, amit csak a régi dolgozók tudtak átlátni. Még maguk sem tudták mit és hogyan csináljanak, mert akkor még "forradalmi" új technológiát próbáltak kifejleszteni. Utánaolvastam a cégnek, amelynek egy régebbi terméke ( kisrepülőgépe) a levegőben hullott darabokra, és eljárás indult a tulajokkal szemben. Később meg adócsalás, és csikkasztás miatt. Ezt az üzemet bezárták, és kínában folytatták a gyártást. Majd szétváltak, és a tulajdonosok 2 céget alapítottak. Az egyikük cégének egyik repülője az új üzem melletti próbarepülés során újra lezuhant. ( A pilóta itt is meghalt)
6/8 anonim válasza:
Jász plasztik gyár. Utáltam. Belépve már éreztem az égett műanyag szagot. Fúj. A poén hogy a női főnökök sokkal rosszabbak voltak, mint a férfi műszakvezetők. Szintén otthagytam, tudják kit szivassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!