Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Azt hogyan lehet kivédeni ha...

Azt hogyan lehet kivédeni ha a főnök nem hagy dolgozni, aztán rámkeni hogy én nem csináltam meg?

Figyelt kérdés

Konkrétabban fiktív adatokkal:

Megbíz egy módosítási feladattal

Azt elkezdem elvégezni bemódosítani.

Erre közli aztán ne módosítsak semmit. Hanem tájékoztatásokat kuldjek ki.

Megírtam, aztán mondja hogy ne küldjem ki a tájékoztatásokat, vàrjak még.

Aztán nem foglalkozik az egésszel allandoan én kérdezem róla. De hagyjam békén ezzel.

Aztán szól, hogy még további adargyűjtések kellenek szélesebb körben.

Elkezdem, erre vettek fel újat, és inkább átrakja arra a feladatot hogy kezdje meg az adatgyűjtéseket, és nem egyszer nem kétszer az összes kollega elott hozzáteszi hogy mert nyáron bízta rám, de még nincs kész!

Ezáltal mindenkinek úgy hoz le mintha én ültem volna rá és sz.rtam volna bele. Amikor mondom a kollegáknak hogy mert ő maga nem hagyta hogy végezzem a feladataim, ő ülz rá, az senkit nem érdekel rám se figyelnek.

A másik vezető ugyanez.

Ha egy beszállító pl nem szállít be időre, elkezd engem leb.szni mindenki előtt hogy én miért nem intéztem el!

Holott én intéztem. Önhibámon kívül nem érkezik időben!

Es állandóan aláznak így kollegák előtt.

Hogy lehetne ezeknek elejét venni?

#jogtalan hibáztatások mindenki elott
ma 10:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Panaszkodj egy felsőbb vezetőnek, mehetsz a HR-hez, illetve átkéretheted magad máshova, ha erre van lehetőség.
ma 10:17
 2/4 kutyafule4 válasza:
Jegyezd fel ezeket a blokkereket, aztán ha úgy van elő tudod venni és elmondani, hogy miért nem tudtál haladni. De még jobb ha ezt egyből jelzed másnak is, hogy utána ne téged cseszegessenek.
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy írsz egy körímélt a problémáidról, hogy ez még az miatt nem tudtad megcsinálni...
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Írásban kérd az instrukciókat! Mindig küldje el emailben, hogy pontosan mit kell csinálnod. Aztán ha akadékoskodik, akkor lehet neki mutogatni, ezt meg azt kérte és te meg is csináltad.
ma 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!