Miért néz levegőnek az egyik kollégám?
Figyelt kérdés
Nem ismerjük egymást nagyon, bár párszor már beszéltünk munkaügyben. Kis hely, szóval mindenképp összefutunk, de általában köszönni sem szoktunk egymásnak. Nem vagyok annyira illemfanatikus, de ő idősebb férfi, én fiatalabb nő, neki kellene köszönnie előre, ha jól tudom.
Amúgy nekem bejön, és én is levegőnek szoktam nézni, mert zavarban vagyok.😂 De nem hiszem, hogy visszafele is ez lenne a helyzet, én alapból könnyen zavarba jövök, de ő nem tűnik olyan típusnak. Lehet, hogy szimplán ellenszenvesnek tart?
dec. 1. 18:47
11/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül mindig a férfi köszön. A hetes írja jól. Meg számít az adott szituációtól is... De valószínűleg nincs ezekhez köze. Szimplán csak nincs kedve téged üdvözölni. Ha ráköszönnél vissza köszöne, de ha nem , akkor nem. Lehet örül hogy nem kell köszöngetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!