Kollégàmat levegőnek nézi a főnök, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Màr annyi problèmát megoldottam a cégnél, annyi embernek segìtettem, de az egyik megoldódik, jön egy másik. Ennek is van baja, annak is. Szeretnék tanácsadó lenni a cégnèl, bár mondjuk múltkor elkaptak, hogy minden konfliktusban benne vagyok, meg leszek is. Most nem erről van szó. Kollégàmat levegőnek nézi a főnök. Szegény messziről jár be, szorgalmas, kiváló munkaerő a cèg szàmára. Viszont, a főnök semmibe veszi. Mit tegyek? Màr minden tanàcsomat felhasználtam az összes probléma soràn, az ìrásaim is tàblákra lettek rögzìtve, de egy probléma megoldódik, jön a kövi. Valaki a napokban kérdezte, hogy bìrom-e még? Erre nehéz volt vàlaszolni. Arra lennèk kìváncsi, hogy ha levegőnek nézed a főnököt, ő is ìgy fog eljárni? Mit gondoltok erről?2020. dec. 6. 22:38
1/2 anonim válasza:
Mi közöd hozzá? A kollégád és a főnöke dolga.
2/2 anonim válasza:
Mit jelent hogy levegőnek nézi? Miben nyilvánul meg?
Nem köszön vissza neki? Beszél hozzá az alkalmazott, de ő elsétál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!