A főnök nem szereti a barátságokat a munkahelyen, mit tegyek?
Van egy régi kollegám, akit a főnök
teljes mértékben irányít, beosztást készít arról, hogy kivel beszélhet, mennyit. A kollégámnak vannak barátai, akiket kerülnie kell. Mi a távolság miatt nagyon ritkán találkozunk, de elképedve mesélte, hogy fel akar mondani. A nagyfőnök közvetlen mindenkivel, meg ezzel a diktátor főnökkel is, de a barátságokat nem szereti a munkahelyen. Ő is támogatja ezt a főnököt mindenben. A haszon az fontos az életben, de nem ér annyit, hogy emberek szenvedjenek miatta. Ez a főnök már a gyerekeknek sem szeret ajándékokat adni, holott neki is van. Érzelmek nélkül, barátságokat mellőzve, mindenkinek dolgoznia kell. Én nem tudtam neki tanácsot
adni, egy percre leültem a kanapéra,gyümölcslével
és papírral a kezemben, de már figyeltek, majd az egyik pasi mondta, hogy ha ezt valaki látná...Nagyfőnök látta, de nem szólt semmit. Barátság nem kell egy munkahelyre? 45/N
Rendben, hogy sehol nem díjazzák ha munka helyett trécselés folyik.De a leírtak alapján ez elég túlzás.
Bár nem tudom mit dolgoztok.
Mondjuk én lelépnék,mert úgy érezném el vagyok taposva.
Hallottam már hasonlóról, emiatt nagyon fagyos volt a légkör, pl. nem lehetett ketten ebédelni menni, mert akkor "hátha beszélgetnek", "hátha barátkoznak".
Ha nem bírja akkor felmondás, vagy ha közösség egyemberként ki mer állni e főnöki rendszabály ellen megbeszélésen, akkor lehet eredménye.
A kérdező nem adott meg semmit amiből el lehet dönteni, hogy
a milyen jellegű munkahely.
Ha csak egy átlagos cég, akkor nincs joga, hogy így korlátozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!