Mit gondolnál ha az egyik kollégád akivel jóban vagy, egyik pillantról a másikra elkezdene lepattintani, levegőnek nézni?
Elsőre lehet félreérthető, de én lennék az, aki ezt meg akarná tenni egy kollégájával.
Szóval a helyzet az, hogy nagyon jóba vagyunk, rendszeresen közösen ebédelünk, közösen megyünk cigizni, már olyan dolgokat is megosztottunk egymással, amit csak a legjobb barátok szoktak. És itt jön a probléma, elkezdtem többet érezni iránta, ami engem nagyon zavar, és abszolút nem szeretném tovább mélyíteni a dolgot. Így akármennyire is nehéz lesz, arra gondoltam, hogy elkezdem leredukálni a kapcsolatunkat sima kolléga szintre. Szóval nem megyek el vele ebédelni, nem cigizek vele, nem beszélgetek vele csak a munkáról. Viszont tudom hogy ez nagyon rosszul fog esni neki (illetve nekem is), de egyszerűen nem tudom mi mást csinálhatnék. Ti hogy reagálnátok ilyen helyzetben?
Nincs is benne több, mint egy közös ebéd, vagy cigi egy kollégával, és én sem látok bele többet.
De ettől még sajnos elkezdtem úgy érezni iránta, ahogy, amit még most csírájában el kéne folytani.
Óvatosan az ilyennel, mert vannak nagyon ragaszkodó típusú emberek is.
Lehet, hogy árulásnak fogja venni, és ha kicsi az értelmi képessége, akkor minden eszközzel támadni fog majd. Mint az oviba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!