Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondolnál ha az egyik...

Mit gondolnál ha az egyik kollégád akivel jóban vagy, egyik pillantról a másikra elkezdene lepattintani, levegőnek nézni?

Figyelt kérdés

Elsőre lehet félreérthető, de én lennék az, aki ezt meg akarná tenni egy kollégájával.

Szóval a helyzet az, hogy nagyon jóba vagyunk, rendszeresen közösen ebédelünk, közösen megyünk cigizni, már olyan dolgokat is megosztottunk egymással, amit csak a legjobb barátok szoktak. És itt jön a probléma, elkezdtem többet érezni iránta, ami engem nagyon zavar, és abszolút nem szeretném tovább mélyíteni a dolgot. Így akármennyire is nehéz lesz, arra gondoltam, hogy elkezdem leredukálni a kapcsolatunkat sima kolléga szintre. Szóval nem megyek el vele ebédelni, nem cigizek vele, nem beszélgetek vele csak a munkáról. Viszont tudom hogy ez nagyon rosszul fog esni neki (illetve nekem is), de egyszerűen nem tudom mi mást csinálhatnék. Ti hogy reagálnátok ilyen helyzetben?

2022. okt. 10. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Mondjuk fokozatosan tenném, vagy egyáltalán nem tenném, inkább a saját házam táján sepregetnék, nem látnék bele többet közös ebédbe-cigizésbe, mint egy átlagember. Mert akármit mondanak az influenszerek, igenis van befolyásod az érzelmeid felett, te döntöd el, mit hagysz nőni, mint a gyomot, mit öntözöl, mint egy virágot, és mit taposol el, mint egy férget.
2022. okt. 10. 20:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Nincs is benne több, mint egy közös ebéd, vagy cigi egy kollégával, és én sem látok bele többet.

De ettől még sajnos elkezdtem úgy érezni iránta, ahogy, amit még most csírájában el kéne folytani.

2022. okt. 10. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
59%
Ismerős. És tudod miért? Nem sok élmény ér munkán kívül, és a semmibe is többet látsz. A Műegyetemen, meg mérnöki állásban rengeteg ilyet láttam, lát az ember egy közepesen kinéző, kedvesnek alig mondható nőt, és két ebéd után szerelmes (nyilván túlzok, ne vedd magadra). Ez nem egészséges. Ezért mondtam, hogy saját házam tája. Ismerkedj, legyenek közösségeid, járj el otthonról, élj. :)
2022. okt. 10. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

Óvatosan az ilyennel, mert vannak nagyon ragaszkodó típusú emberek is.

Lehet, hogy árulásnak fogja venni, és ha kicsi az értelmi képessége, akkor minden eszközzel támadni fog majd. Mint az oviba

2022. okt. 10. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
48%
Ezért nem szabad túlságosan közel engedni senkit rövid ismeretség alapján.
2022. okt. 10. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!