Nagyon gyerekes lenne ha vissza adnám a cuccait? Az egyik kollegámmal elég jóban voltunk de egy ideje már nem érzem jó magam a társaságában. Pár napja nagyon csúnyán meg is bántott.
Megkérdezte másnap. Mondtam hogy rosszul esett. Elnézést kért, hogy nem volt szándékos. De nem lett jobb tőle.
Jó ötlet. Beteszem egy zacskóba és elsűlyesztem a szekrény mélyére őket. Hátha jobban érzem utána magam.
Ne beszélj vele ,ne keresd a társaságát ennyi.Ebből kapcsolni fog hogy nem vagy rá kíváncsi.Ha nem akkor megmondod neki szépen.
Cuccokat amiket kaptál vagy kidobod vagy ha sajnálod Máltai Szeretetszolgálat is szívesen venné bár nem tudom milyen dolgokról van szó vagy amit valaki írt az is jó ötlet tehát hogy elrakod hogy ne is lásd és mikor lecsillapodsz akkor használod de vehetsz is mikor van rá pénzed.
Szépen úgy lehet megmondani hogy nem tartassz igényt a társaságára hogy megmondod neki hogy megbántódtál és nem tehetsz róla de már úgy nézni mint előtte,ezért ne legyen harag de ez van.Ha rosszul reagál le kell xarni hisz nem vagy köteles vele barátkozni ha nem akarsz.Felnőtt emberként hadd döntsd már el kivel foglalkozol és kivel nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!