Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyiket választanád?

Melyiket választanád?

Figyelt kérdés

A, Egy családias munkahely összesen olyan 10-en dolgoznak. Majdnem minimálbérért. Semmi extra kiegészítés. Napi 8,5 óra. 7-15:30 ig.( Bár túlóra előfordulhat)A lakhelyedtől kb 30 perc.

B, Egy Gyár,ahol napi 12 óra van de 3 nap munka 3 nap szabad. nappal/éjszaka. A kereset kb 260.000-280.000 ft +cafatéria és céges busz. A lakhelyedtől kb 35-40perc

ma 13:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Tehát nagyjából a kettő között nettó 50 ezer lehet a különbség?
ma 13:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha semmi más munkalehetőség nincs, akkor azt választanám, ahol többet lehet keresni. Az a baj a fentiekkel, hogy a kevesebbet fizetős is elviszi az egész napot, tehát nem marad idő esetleg másodállásra. Összességében katasztrófa fizetések ....
ma 13:12
 3/10 A kérdező kommentje:

1, 60-70.000 Mert az elsőnél a bérletet is nekem kell meg vennem az minusz 10.000

2, Felénk a munka is nagyon ritka, ha nincs ismerős. Nem hogy a másodállás.

ma 13:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Én az elsőt választanám, mivel fizuban alig van különbség.
ma 13:29
 5/10 anonim ***** válasza:
28%
Egyiket se. Külföld.
ma 13:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább az elsőt választanám a kettő közül.
ma 14:09
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Elsőt, majd munka után megtanulnek programozni, azzal lehet helyfuggetlenul dolgozni
ma 16:22
 8/10 A kérdező kommentje:
7. A másodiknál 3 napot megyek 3 otthon vagyok. Lenne időm csak 7 végém nem sok.
ma 16:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyiket sem.
ma 18:51
 10/10 anonim ***** válasza:

12 óra 260ezer ft-ért? Ne röhögtess már, az nagyon kevés! 450ezret kerestem 12 órában , (három nap bent, három otthon)volt 13-ik és 14-ik havi fizetés, plusz kp-ban kaptunk bónuszt minden hónapban.

Amúgy fizikailag nagyon kimerítő, szóval inkább válaszd az esőt.

ma 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!