Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Visszamennél egy olyan munkahe...

Visszamennél egy olyan munkahelyre, ahol finoman szólva sem marasztaltak, épp ellenkezöleg?

Figyelt kérdés
Már ez is felvetődött bennem, sajnos semmilyen munkalehetőség nincs...

nov. 30. 17:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%

#4 mert az esetek 99%-nak okkal mondok fel, és ha csak nem cserélődött le a teljes vezetőség és a kollégák 99%a az eltelt idő alatt, akkor a probléma még mindig ott van a cégben.

4 féle bevételi forrásom van, olyan nincs ,hogy nincs más munka. Max te nem értesz máshoz, így marad a térden csúszás.

nov. 30. 21:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Tudni fogják, hogy azért könyörgöm magamat vissza, mert nem sikerült jobb keresetű helyet találnom azóta, hogy náluk felmondtam. Vagy ha találtam is, nyilván nem maradhattam ott tartósan. Ennek tudatában kizsákmányolnának, megaláznának, és csicskáztatnának. Hiszen számukra egyértelmű lenne, hogy rájuk vagy utalva, tőlük függsz.
nov. 30. 22:51
 13/19 A kérdező kommentje:
12# Akkor éljek örök paranoiában? Munka nélkül? Ez borzalmas! Így nem lehet élni.
nov. 30. 23:38
 14/19 A kérdező kommentje:
12# Tehát akkor rettegjek mindig a másik hátsó szándékaitól tartva, hogy mikor vernek majd át? Persze lehet így élni, csak nem tudom érdemes-e.. Ez így nem élet.
nov. 30. 23:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs más lehetőség, menj vissza, játszd meg nekik, hogy szereted azt a helyet, és nagy tévedésed volt ott hagyni őket! De közben gőzerővel keresgélj!
dec. 1. 00:40
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, de arra persze nagyon figyelj, hogy miféle szerződést írsz alá! Van-e esetleg hűségi idő, ami alatt, ha felmondasz, akkor kártérítési kötelezettséged van?
dec. 1. 00:44
 17/19 anonim ***** válasza:

Helyileg merrefelé laksz az országban? Budapest közelében vagy nagyon messze a fővárostól?

Régiótól is függnek az elhelyezkedési lehetőségek. Menjél vissza többször a munkaügyi központba esetleg! Hátha segít az is.

dec. 1. 21:29
 18/19 A kérdező kommentje:
Nagyon negatív gondolataim vannak.. Félek sose lesz munkám.. Ugyanakkor viszont nem is tartottak vissza engem, ami azt jelzi, hogy nem voltak elégedettek a munkámmal + vélhetően nem is voltam nekik szimpatikus...
dec. 3. 14:26
 19/19 Kései Sirató ***** válasza:

Mindenképpen változtassa gondolataidon és legyél pozitív.

A pozitív emberekkel jobb dolgok történnek.

Saját magadról is jókat gondolj és arról is, hogy mi fog veled történni.

Tapasztalatból mondom, amikor negatív voltam, rossz dolgok történtek és amikor pozitív, mindig jól.

dec. 4. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!